Bergodi jubilează după victoria din „Gruia”: „Nu am crezut că pot să-l bat pe Petrescu la el acasă!”

Publicat: 29/06/2020 | 10:17
Bergodi jubilează după victoria din „Gruia”: „Nu am crezut că pot să-l bat pe Petrescu la el acasă!”

Cristiano Bergodi, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, este în culmea fericirii după victoria obținută de elevii săi în „Gruia” cu CFR Cluj, scor 3-2 (1-0), rezultat care i-a adus pe olteni în lupta pentru titlu.

La sfârșitul meciului, italianul a declarat că în opinia sa derby-ul din „Gruia” a fost cel mai frumos al sezonului.

„A fost extraordinar, cel mai frumos meci al sezonului. Am făcut un meci foarte, foarte bun. Trebuie să îmi felicit jucătorii. După prima repriză nu am mai ținut mingea și ei au speculat. Dar noi am jucat bine.E o victorie extraordinară, un meci foarte bun cu CFR Cluj. Pentru fotbalul românesc a fost cel mai frumos meci. Un spot publicitar. Da, este adevărat, este prima mea victorie ca antrenor în fața lui Dan Petrescu. Am văzut azi-dimineață. Este vorba de încredere în munca noastră, lucrăm zi de zi, vedem ce vom face în continuare. Nu pot spune că mă gândeam să avem trei victorii în trei meciuri. Avem un grup bun și de mine depinde să aleg cele mai bune soluții”, a declarat Cristiano Bergodi după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a rămas pe primul loc cu 36 de puncte, oltenii fiind pe locul secund la doar o lungime. Podiumul în play-ooff este închis de FCSB care are 27 de puncte, la fel ca și FC Botoșani, moldovenii având însă un meci mai mult disputat, „roș-albaștrii” urmând a evolua în această seară în runda a V-a în deplasare cu Astra Giurgiu.

Citește și...