Bernie Ecclestone a devenit tată la aproape 90 de ani. Cum arată copilul cu o soră de 65 de ani. FOTO

Publicat: 07/07/2020 | 15:45
Bernie Ecclestone a devenit tată la aproape 90 de ani. Cum arată copilul cu o soră de 65 de ani. FOTO

Fostul patron al Formulei 1 până în 2017, Bernie Ecclestone, a devenit din nou tată, la aproape 90 de ani. Soția sa, Fabiana Flosi, în vârstă de 44 de ani ani, a adus pe lume săptămâna trecută un băiețel pe nume Ace.

Micuțul s-a născut în Elveția la Interlaken, şi nu a existat niciun fel de complicaţie, în ciuda vârstei mamei. Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica Radic, Ecclestone mai are trei fete, Deborah, 65 de ani, Tamara 36 şi Petra 31. Slavica Radic este mama ultimelor două.

Citește și: Cine sunt cei doi români care au dat spargerea de 60 milioane de euro în locuința Tamarei, fiica lui Bernie Ecclestone, “regele” Formulei 1

Averea uriașă pe care o moștenește

Bernie Ecclestone are o avere uriaşă – estimată la aproximativ 2,5 miliarde de lire sterline, iar pe Ace îl aşteaptă o viaţă de lux.

Printre cele mai impresionante proprietăți pe care le deține se găsesc un avion privat Dassault Falcon 7x (evaluat la 40 de milioane de lire), o cabană în Aplii Elveţieni (23 de milioane de lire) sau un yacht (n.r. Petara – numit după fiicele sale, Petra şi Tamara), evaluat la 30 de milioane de lire.

Omul de afaceri mai deţine Hotel Olden, în Gstaad, dar şi muntele! Glacier 3000, o destinaţie de vis în Alpii Elveţieni. Soţia sa, Fabiana, este proprietara unei plantaţii de cafea în Brazilia.

Povestea lui Bernie Ecclestone

Britanicul s-a lăsat de școală la 16 ani, ca să devină pilot de curse. Nu a reușit, dar a făcut mulți bani în industria sporturilor cu motor.

Magnatul are de gând, potrivit propriilor declarații, să o ajute pe soția sa la creșterea copilului. Inclusiv să schimbe scutece. ”Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ.

Nu rata: Detaliul care a dat-o de gol pe menajera româncă acuzată că a furat 50 de milioane de lire sterline de la Tamara, fiica ”Regelui” Formulei 1: cerceii victimei la urechi!

Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”, a explicat Ecclestone, potrivit Digisport. 

Ecclestone și partenerul de afaceri Flavio Briatore a deținut și clubul de fotbal englez Queens Park Rangers între 2007 și 2011.