Bețivanii, cu urechile ciulite! Asta e rugăciunea care le va curma viciul! VIDEO DE CAZI PE SPATE

Publicat: 04/11/2018 | 19:49

Timp de două săptămâni trebuie rostită rugăciunea, iar cei care au probleme cu alcoolul vor putea să elimine viciul! Trebuie rostită în fiecare dimineață. Adevărat sau nu, cei care au căzuț în patima alcoolului și vor o ”eliberare” ar putea să încerce, nu-i costă aproape nimic.

„Preamilostivă Stăpână! La acoperământul tău alergăm acum: rugăciunile noastre nu le trece cu vederea, ci ne auzi cu milostivire pe noi – soţii, copii şi mame – , şi vindecă-i pe fraţii şi pe surorile şi pe rudeniile noastre, câţi sunt stăpâniţi de greaua patimă a beţiei, iar din această pricină cad de la maica lor, Biserica lui Hristos. (CITEȘTE ȘI: O ȘOFERIȚĂ SEXY A URCAT PE PODIUMUL CELOR MAI MARI BEȚIVI LA VOLAN! E ULUITOR CE A ARĂTAT ALCOOLTESTUL!)

O, Milostivă Maică a lui Dumnezeu! Atinge-te de inimile lor şi degrabă ridică-i din căderile păcătoase, adu-i pe ei la înfrânarea mântuitoare. Roagă-L pe Fiul tău, pe Hristos Dumnezeul nostru, ca să ne ierte nouă greşelile noastre şi să nu abată milele Sale de la norodul Său, ci să ne întărească în trezvie şi curăţie. Primeşte, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, rugăciunile maicilor care varsă lacrimi pentru copiii lor, ale soţiilor care se tânguiesc pentru soţii lor, ale copiilor sărmani care sunt părăsiţi de cei rătăciţi, şi ale noastre, ale tuturor celor ce cădem la icoana ta, şi să ajungă această strigare a noastră, cu rugăciunile tale, la Tronul Celui Preaînalt. (CITEȘTE ȘI: ”SUNTEM NIŞTE BEŢIVI!”. PAUL IPATE ŞI OCTAVIAN STRUNILĂ S-AU DISTRAT DE MINUNE LA TERASĂ)

Acoperă-ne şi ne păzeşte de vânarea celui viclean şi de toate cursele vrăjmaşului, iar în ceasul cel cumplit al ieşirii noastre, ajută-ne să trecem fără poticnire prin vămile văzduhului şi cu rugăciunile tale ne izbăveşte de osânda cea veşnică, ca să ne acope­re pe noi mila lui Dumnezeu, în vecii cei nesfârşiţi. Amin”, este rugăciunea care trebuie spusă în fiecare dimineață, timp de două săptămâni, dacă vrei să scapi de patima alcoolului.