Betty Salam amână botezul fiului ei! Forin Salam este problema

Publicat: 15/11/2018 | 21:47
Betty Salam amână botezul fiului ei! Forin Salam este problema

Betty Salam a fost nevoită să amâne botezul băiețelului ei deoarece tatăl ei va pleca din țară. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit părinți în urmă cu câteva luni, iar de atunci se simt împliniți. Urmează să facă și nunta, însă înainte de toate, cei doi își vor creștina băiețelul.

Betty Salam programase botezul băiețelului ei în ianuarie 2019, însă din cauza faptului că tatăl ei, Florin Salam, și a nașilor care vor fi plecați în America, creștinarea micuțului va fi în martie.

Indiferent că ea a ales să amâne botezul fiului ei, nu o afectează deloc. Va avea peste 200 de invitați la petrecere și cel mai important pentru ea este ca lumea să se simtă bine alături de familia ei.

Botezul vrem să-l facem pe 9 martie. Tatăl meu va trebui să plece în America. Trebuia să-l facem în ianuarie, acum, adică mai devreme, dar din păcate, așa s-a nimerit. Pleacă și nașii și tatăl meu. Am zis să-l facem în martie. Va fi și mai mare și ne va fi și mai ușor. Vreau să fim cu toții și să ne simțim bine. Va fi o petrecere mare, 200 și ceva de invitați”, a declarat Betty Stoian, la „Vorbește Lumea”.