Betty Salam respectă tradițiile care au legătură cu fiul ei! Când va avea loc botezul lui Matthias

Publicat: 06/10/2018 | 12:59

Betty Salam se numără printre mămicile care respectă tradițiile care au legătură cu moștenitorii lor. Din bătrâni se știe că bebelușii trebuie botezați cât mai curând de la venirea pe lume, pentru că, în caz contrar, aceștia riscă să se deoache. Astfel, ea nu a stat prea mult pe gânduri și, deși, nu a trecut nicio săptămână de când l-a născut pe Matthias, știe deja când va fi botezul micuțului.

Citește și: Motivul pentru care Betty Stoian nu arată chipul bebelușului nou-născut: ”Copiii care nu sunt…”

Betty Salam respectă tradițiile care au legătură cu fiul ei! Când va avea loc botezul lui Matthias

Potrivit declarațiilor făcute de Bia, nepoata lui Florin Salam, Betty se gândește să își creștineze băiețelul peste patru luni, maximum șase. Frumoasa artistă și soțul ei, Cătălin Vișănescu, l-au cunoscut pe fiul lor, Matthias Ștefan, în urmă cu șase zile.

E foarte bine. Am fost ieri la ea. Am stat cu băiatul o grămadă, deci e… e foarte mic! Sunt şase zie de când a născut. Cătălin a plâns. Mama plânge la reclame, ce să mai zic acum! Spuneau undeva la patru luni sau şase (n.r.: va fi organizat botezul). Ea e cu superstiţiile. A zis să nu îl deoache cineva, pune inimioare pe faţa lui în poze, a dezvăluit Bia, verișoara lui Betty Salam în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Citește și: Betty Salam și fiul ei, Matthias, au fost externați. Artista a avut lacrimi în ochi când a ajuns acasă. Ce a găsit din partea lui Cătălin Vișănescu

Betty Salam, surprinsă în public de declarația de iubire a soțului său

În această dimineață, Betty Salam a făcut publică o imagine emoționantă cu fiul său și tatăl acestuia. Iar la scurt timp de la postare, ea a fost surprinsă de Cătălin Vișănescu cu un gest romantic. “Beautiful morning with my boys (n.r.: Dimineață frumoasă alături de băieții mei)❤️ @catalinvisanescu”, a scris Betty în dreptul imaginii de mai jos. Imediat, soțul ei i-a făcut o declarație de iubire. “Voi sunteti universul meu, @betty.stoian❤️ #Matthias👶🏻😍” este comentariul lăsat de ginerele lui Florin Salam la poza de mai jos.

View this post on Instagram

Beautiful morning with my boys❤️ @catalinvisanescu

A post shared by BETTY (@betty.stoian) on

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.