Betty Salam și-a înnebunit soțul cu o rochiță interzis de sexy! Cătălin nu și-a putut ține mâinile ”acasă”

Publicat: 04/06/2019 | 09:42

Chiar dacă a devenit mamă de puțin timp, fiica lui Florin Salam și-a revenit rapid la silueta inițială. Astfel, la o petrecere la care a fost invitată recent, ea a optat pentru o rochie extrem de mulată și super sexy, care a făcut-o irezistibilă în ochii soțului ei. 

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au o familie fericită și sunt și mai uniți de când în viața lor a apărut micuțul Matthias. Chiar dacă rolul de părinți le ocupă mult timp, cei doi nu au uitat să mențină flacăra pasiunii vie în relația lor.

Citește și BETTY ȘI-A FĂCUT UN TATUAJ MACABRU! CE ȘI-A TATUAT PE MÂNĂ FIICA LUI FLORIN SALAM

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, iar ultima fotografie publicată de brunetă stă drept mărturie. Betty și Cătălin au participat la un eveniment și, îmbrăcați după ultima fiță, s-au lăsat fotografiați în timp ce se îmbrațișau tandru, semn că iubirea lor este la fel de puternică precum în ziua în care s-au cunoscut.

A fost totul perfect exact așa cum mi-am dorit eu și Cătălin. Îmi dăduseră vreo două lacrimi. Am fost foarte emoționată și de obicei nu las să se vadă lucrul ăsta„, a declarat Betty Stoian, la Antena Stars.

Cum arată Betty Stoian nemachiată

Betty Salam este una dintre artiștii foarte urmăriți și apreciați în mediul online. Iar pentru că tânăra mămică ține la relația cu publicul, își ține prietenii virtuali mereu la curent cu ceea ce face.

Cu puțin timp în urmă, fiica celebrului Florin Salam a publicat pe Instagram o fotografie cu ea complet nemachiată. Semn că nu îi este rușine să afișeze și o imagine naturală, nu doar imaginea pe care o adoptă atunci când este pe scenă.

Citește și...