Acasă » Trending » Bianca a depus plângere la Poliție pentru agresiune și șantaj împotriva fostului soț! + A obținut deja ordin de protecție

Bianca a depus plângere la Poliție pentru agresiune și șantaj împotriva fostului soț! + A obținut deja ordin de protecție

De: Ramona Danciulescu 14/03/2020 | 17:53

Bianca Drăgușanu a ajuns în fața oamenilor legii, în urma bătăilor primite din partea fostului soț, Alex Bodi! Frumoasa blondă nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers degrabă la secția de poliție, acolo unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a intrat în posesia unor informații de ultimă oră!

Bianca Drăgușanu a semnat negru pe alb zilele trecute despărțirea de Alex Bodi. Acum, frumoasa vedetă a ajuns la secția de poliție, unde a făcut declarații cutremurătoare despre traiul cu afaceristul cu care s-a căsătorit în urmă cu doar jumătate de an. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) a intrat în posesia unor informații-bombă din viața Biancăi Drăgușanu. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI ALEX BODI, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A PUBLICAT O FOTOGRAFIE ÎN CARE APARE DESFIGURATĂ)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, în perioada în care formau un cuplu fericit

În fața oamenilor legii, blondina a făcut azi mărturisiri cutremurătoare. Potrivit surselor din anturajul Biancăi Drăgușanu, vedeta le-a spus polițiștilor că nu mai suporta episoadele violente la care o supunea Alex Bodi și, mai mult de atât, a vrut cu tot dinadinsul să obțină un ordin de restricție pe numele fostului soț, din cauza faptului că se teme de acesta.

Bianca Drăgușanu a obținut ordin de restricție pe numele fostului soț

Mai mult, sursele noastre ne-au informat că Bianca Drăgușanu le-a mai spus polițiștilor că îi este frică să mai trăiască fără acest ordin de restricție și nu mai suportă să fie amenințată de Alex Bodi. Vă reamintim că totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu a postat pe Instagramul său o fotografie în care apare de-a dreptul desfigurată. De asemenea, frumoasa blondă a lansat și un atac dur asupra fostului soț în care scoate la suprafață faptul că acesta este extrem de violent. „Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre «bărbăția» ta”, a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare. Replica lui Alex Bodi a venit imediat, dar, chiar și așa, afaceristul uită episoadele violente din trecut, surprinse chiar de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA și vrea să arunce vina asupra fostei sale soții. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI)

„Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și, mai ales, că ai cerut bani, iar eu te-am plătit”, a scris și Alex Bodi, pe rețeaua de socializare, imediat după ce Bianca l-a vizat în prima postare.

Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi

Dar să le luăm pe rând. În primă fază, vă reamintim că Alex Bodi a recunoscut, în emisiunea Teo Show, că este gelos și agresiv. Iar agresivitatea lui Bodi nu mai este un secret pentru nimeni, după cum a lăsat Bianca să se înțeleagă, de-a lungul timpului.

Alex Bodi nu se află la primul episod violent

În al doilea rând, cu siguranță vă aduceți aminte de episodul șocant în care fotoreporterii CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi în mijlocul unui scandal, când Bianca Drăgușanu a fost agresată. Deși a negat la momentul respectiv totul, pentru a-și proteja soțul și pentru a nu-l pune într-o lumină proastă, iată că adevărul a ieșit acum la suprafață! (VEZI ȘI: RĂZBOIUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI CONTINUĂ! DUPĂ ULTIMA POSTARE FĂCUTĂ DE FOSTA SOȚIE, AFACERISTUL A RĂBUFNIT)

Se pare că Alex Bodi nu s-a potolit și nici nu și-a schimbat comportamentul. Sursele D.A.S ne-au mărturisit că motivul pentru care Bianca Drăgușanu a acceptat să se complacă într-o asemenea situație și într-o căsnicie toxică – pe lângă iubirea pe care i-a purtat-o fostului soț -, ar fi fost acela că afaceristul ar fi șantajat-o pe frumoasa vedetă de foarte multe ori, amenințând-o că îi va face rău prin diverse metode.

„Toți se întreabă cum a acceptat Bianca să stea într-o asemenea căsnicie, cu un bărbat care i-a făcut atâta rău. Ea a vrut să-l ajute să se schimbe, a crezut tot timpul în el, a crezut că poate să fie un om mai bun și nu s-a gândit niciodată că va ajunge desfigurată în bătaie. Are o fetiță, trebuie să se gândească la ea, la un viitor liniștit și să nu mai accepte violență din partea nimănui”, au declarat sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Surse de încredere din anturajul frumoasei vedete ne-au informat că Bianca Drăgușanu nu a mai suportat situația în care se afla, iar, nu cu mult timp în urmă, blondina a obținut un ordin de restricție pe numele fostului său soț, Alex Bodi.

„Bianca tocmai a plecat de la poliție, nu a putut să mai suporte. Le-a spus polițiștilor că a fost bătută și nu s-a gândit niciodată că ajunge într-o astfel de situație. Din cauza fricii, a apelat la ordinul de restricție, așa e cel mai bine pentru ea, trebuie să fie tare și să meargă mai departe, e important să nu se mai întoarcă la un om toxic”, au mai povestit surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, pentru site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu a ajuns la secția de poliție

Mai mult, pe contul ei de Instagram, imediat după ce a plecat de la secția de poliție, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj cu subînțeles.

„Hrănește un șarpe, iubește un șarpe, respectă un șarpe, roagă-te pentru un șarpe, nu contează… el tot o să te muște”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagramul său.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, primele declarații la ieșirea din secția de poliție

Fotoreporterii CANCAN.RO l-au surprins pe Alex Bodi în timp ce ieșea din secția de poliție, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu părea deloc afectat de cele întâmplate. Cu zâmbetul pe buze, afaceristul a făcut primele declarații.

„Nu vedeți că am venit direct de la sală, să mă prezint aici? Ce să mai zic, nu a zis că sunt un capitol încheiat pentru ea? Nu știu de ce își mai caută discuții cu mine acum, dar se vor demonstra chestiile astea”, a spus Alex Bodi, înainte de a urca în Ferrari-ul luxos pe care îl conduce.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la ieșirea din secția de poliție

La scurt timp a ieșit din secție și Bianca Drăgușanu, îmbrăcată sport și ferindu-se de camere și de ochii oamenilor. Frumoasa blondă abia și-a găsit cuvintele pentru a spune câteva lucruri. „Sper să-mi dea Dumnezeu putere să trec și peste asta” a spus Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...