Bianca a depus plângere la Poliție pentru agresiune și șantaj împotriva fostului soț! + A obținut deja ordin de protecție

Publicat: 14/03/2020 | 17:53

Bianca Drăgușanu a ajuns în fața oamenilor legii, în urma bătăilor primite din partea fostului soț, Alex Bodi! Frumoasa blondă nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers degrabă la secția de poliție, acolo unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a intrat în posesia unor informații de ultimă oră!

Bianca Drăgușanu a semnat negru pe alb zilele trecute despărțirea de Alex Bodi. Acum, frumoasa vedetă a ajuns la secția de poliție, unde a făcut declarații cutremurătoare despre traiul cu afaceristul cu care s-a căsătorit în urmă cu doar jumătate de an. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) a intrat în posesia unor informații-bombă din viața Biancăi Drăgușanu. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI ALEX BODI, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A PUBLICAT O FOTOGRAFIE ÎN CARE APARE DESFIGURATĂ)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, în perioada în care formau un cuplu fericit

În fața oamenilor legii, blondina a făcut azi mărturisiri cutremurătoare. Potrivit surselor din anturajul Biancăi Drăgușanu, vedeta le-a spus polițiștilor că nu mai suporta episoadele violente la care o supunea Alex Bodi și, mai mult de atât, a vrut cu tot dinadinsul să obțină un ordin de restricție pe numele fostului soț, din cauza faptului că se teme de acesta.

Bianca Drăgușanu a obținut ordin de restricție pe numele fostului soț

Mai mult, sursele noastre ne-au informat că Bianca Drăgușanu le-a mai spus polițiștilor că îi este frică să mai trăiască fără acest ordin de restricție și nu mai suportă să fie amenințată de Alex Bodi. Vă reamintim că totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu a postat pe Instagramul său o fotografie în care apare de-a dreptul desfigurată. De asemenea, frumoasa blondă a lansat și un atac dur asupra fostului soț în care scoate la suprafață faptul că acesta este extrem de violent. „Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre «bărbăția» ta”, a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare. Replica lui Alex Bodi a venit imediat, dar, chiar și așa, afaceristul uită episoadele violente din trecut, surprinse chiar de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA și vrea să arunce vina asupra fostei sale soții. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI)

„Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și, mai ales, că ai cerut bani, iar eu te-am plătit”, a scris și Alex Bodi, pe rețeaua de socializare, imediat după ce Bianca l-a vizat în prima postare.

Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi

Dar să le luăm pe rând. În primă fază, vă reamintim că Alex Bodi a recunoscut, în emisiunea Teo Show, că este gelos și agresiv. Iar agresivitatea lui Bodi nu mai este un secret pentru nimeni, după cum a lăsat Bianca să se înțeleagă, de-a lungul timpului.

Alex Bodi nu se află la primul episod violent

În al doilea rând, cu siguranță vă aduceți aminte de episodul șocant în care fotoreporterii CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi în mijlocul unui scandal, când Bianca Drăgușanu a fost agresată. Deși a negat la momentul respectiv totul, pentru a-și proteja soțul și pentru a nu-l pune într-o lumină proastă, iată că adevărul a ieșit acum la suprafață! (VEZI ȘI: RĂZBOIUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI CONTINUĂ! DUPĂ ULTIMA POSTARE FĂCUTĂ DE FOSTA SOȚIE, AFACERISTUL A RĂBUFNIT)

Se pare că Alex Bodi nu s-a potolit și nici nu și-a schimbat comportamentul. Sursele D.A.S ne-au mărturisit că motivul pentru care Bianca Drăgușanu a acceptat să se complacă într-o asemenea situație și într-o căsnicie toxică – pe lângă iubirea pe care i-a purtat-o fostului soț -, ar fi fost acela că afaceristul ar fi șantajat-o pe frumoasa vedetă de foarte multe ori, amenințând-o că îi va face rău prin diverse metode.

„Toți se întreabă cum a acceptat Bianca să stea într-o asemenea căsnicie, cu un bărbat care i-a făcut atâta rău. Ea a vrut să-l ajute să se schimbe, a crezut tot timpul în el, a crezut că poate să fie un om mai bun și nu s-a gândit niciodată că va ajunge desfigurată în bătaie. Are o fetiță, trebuie să se gândească la ea, la un viitor liniștit și să nu mai accepte violență din partea nimănui”, au declarat sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Surse de încredere din anturajul frumoasei vedete ne-au informat că Bianca Drăgușanu nu a mai suportat situația în care se afla, iar, nu cu mult timp în urmă, blondina a obținut un ordin de restricție pe numele fostului său soț, Alex Bodi.

„Bianca tocmai a plecat de la poliție, nu a putut să mai suporte. Le-a spus polițiștilor că a fost bătută și nu s-a gândit niciodată că ajunge într-o astfel de situație. Din cauza fricii, a apelat la ordinul de restricție, așa e cel mai bine pentru ea, trebuie să fie tare și să meargă mai departe, e important să nu se mai întoarcă la un om toxic”, au mai povestit surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, pentru site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu a ajuns la secția de poliție

Mai mult, pe contul ei de Instagram, imediat după ce a plecat de la secția de poliție, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj cu subînțeles.

„Hrănește un șarpe, iubește un șarpe, respectă un șarpe, roagă-te pentru un șarpe, nu contează… el tot o să te muște”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagramul său.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, primele declarații la ieșirea din secția de poliție

Fotoreporterii CANCAN.RO l-au surprins pe Alex Bodi în timp ce ieșea din secția de poliție, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu părea deloc afectat de cele întâmplate. Cu zâmbetul pe buze, afaceristul a făcut primele declarații.

„Nu vedeți că am venit direct de la sală, să mă prezint aici? Ce să mai zic, nu a zis că sunt un capitol încheiat pentru ea? Nu știu de ce își mai caută discuții cu mine acum, dar se vor demonstra chestiile astea”, a spus Alex Bodi, înainte de a urca în Ferrari-ul luxos pe care îl conduce.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la ieșirea din secția de poliție

La scurt timp a ieșit din secție și Bianca Drăgușanu, îmbrăcată sport și ferindu-se de camere și de ochii oamenilor. Frumoasa blondă abia și-a găsit cuvintele pentru a spune câteva lucruri. „Sper să-mi dea Dumnezeu putere să trec și peste asta” a spus Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...