Bianca Drăguşanu a făcut anunţul mult aşteptat. Ce a împărtăşit blondina cu fanii săi: „Ne dorim să vă dăm o veste minunată…”

Autor: Maria H.
Publicat: 25/10/2019 | 16:53

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o dragoste cu năbădăi. S-au certat, s-au împăcat, gurile rele au spus chiar că sunt la un pas de divorţ, dar blondina s-a hotărât să spună tot adevărul. Într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare vedeta a făcut un anunţ important.

„Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste ♥️ Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele “telenovelei” care vă ţine şi pe voi în suspans de mai bine de un an🙈 Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, a dezvăluit Bianca Drăguşanu pe reţelele de socializare.

Fanii Biancăi Drăguşanu au reacţionat imediat. Cele mai multe comentarii au fost din partea publicului feminin care au tras-o la răspundere pe sexy blondină pentru scandalurile care au apărut de-a lungul timpului în spaţiul public.

„Ei, publicitate”, a scris o fană pe Facebook-ul vedetei.

Bianca Drăguşanu a reacţionat imediat şi i-a răspuns fanei în stilul său caracteristic.

„Da! mare publicitate o sa fie cand vor aparea toate personajele din telenovela🤣🤣atunci sa vezi ce vedete mai “ scot”, a răspuns imediat blondina.

Bianca Drăgușanu se gândește la nuntă

După căsătoria eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a decis să își unească destinul cu cel al lui Alex Bodi. Cert este că, în ciuda neînțelegerilor sau a obstacolelor, cei doi nu pot sta departe unul de altul. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU S-A CĂSĂTORIT AZI CU ALEX BODI: “EU NU AM…”)

”Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva luni la Antena Stars.

Cât despre nunta mult așteptată, dar și o posibilă sarcină în viitorul apropiat, Bianca nu ar spune ”Nu!”. Blondina însă planifică ceremonia religioasă pentru începutul anului viitor.

”Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. El (n.r. Alex Bodi) vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul”, a mai spus blondina.

Citește și...