Bianca Drăgușanu a arătat tuturor burtica de gravidă. S-a întâmplat la scurt timp după împăcarea cu Alex Bodi

Publicat: 08/06/2019 | 20:40

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe de aproape trei ani, Sofia Natalia, iar tatăl este Victor Slav. Cei doi nu mai formează de ceva timp un cuplu, blondina iubindu-se acum cu Alex Bodi, un om de afaceri. Vedeta le-a făcut o adevărată surpriză fanilor, le-a arătat burtica de gravidă, la scurt timp după ce s-a împăcat cu actualul ei iubit.

Recent, unul dintre prietenii virtuali i-a cerut Biancăi să publice o fotografie cu ea atunci când era însărcinată! Imediat, a postat o imagine de acum doi ani, în care era gravidă în două luni. A fost o adevărată surpriză pentru fani, deoarece Bianca nu a arătat fotografii cu burtica ei de gravidă, de aici și speculațiile că ar fi avut mamă surogat.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...