Bianca Drăgușanu a ascuns că s-a văzut cu Victor Slav din cauza soacrei?! Ce mesaj i-a lăsat mama soțului musculos pe Facebook

Publicat: 16/11/2019 | 12:58

“Bianca Drăgușanu a șters etichetarea cu Victor Slav pusă la poza cu fiica lor și a încercat să ascundă că s-a văzut cu fostul soț din cauza soacrei?!” – aceasta este întrebarea pe care au avut-o mulți fani în minte! Toate acestea după ce au  văzut că mama soțului ei i-a lăsat un comentariu la postare. Mai mult, vedeta i-a răspuns la câteva ore soacrei sale și vă prezentăm dovezile clare.

Citește și: S-a aflat la 3 luni de la cununie! Cum a fost cerută de soție Bianca Drăgușanu și ce sfaturi prețioase i-a oferit Dan Capatos vedetei și partenerului ei

Bianca Drăgușanu a ascuns că s-a văzut cu Victor Slav din cauza soacrei?!

Seara trecută, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au întâlnit într-un hotel din Cluj-Napoca, după ce prezentatorul a venit să i-o aducă pe fiica lor. Emoționată și fericită că a revăzut-o pe Sofia după câteva zile bune, vedeta a împărtășit momentul pe Facebook, unde a postat o poză de album cu micuța ei prințesă. Inițial, ea l-a etichetat și pe fostul soț la fotografie, însă, ulterior… a scos eticheta cu Victor Slav. Gurile rele cred că fosta prezentatoare a luat această decizie după ce soacra ei i-a lăsat comentariu la postare. Aceasta a pus un GIF în care apar o pisicuță și un iepuraș care țin o inimă roșie.

Deși gestul soacrei sale a venit la două ore de când a publicat imaginea cu Sofia și unde, pentru câteva ore a fost etichetat și Victor Slav, Bianca Drăgușanu i-a răspuns la comentariu abia în această dimineață; vedeta i-a etichetat numele în mesajul public și a adăugat următoarele emoticoane: ♥️🙏🏻😘 – capturile la discuția purtată de cele două le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Socrii Biancăi Drăgușanu locuiesc împreună cu una dintre nepoatele lor în Alcalá de Henares, un oraș situat în centrul Spaniei. La sfârșitul lunii trecute, soțul vedetei și-a scos tatăl la un restaurant de lux și s-au fotografiat împreună. Una dintre imagini a fost postată de afacerist pe contul său oficial de Instagram, unde a scris un mesaj scurt, dar profund.

Socrul și soțul Biancăi Drăgușanu, la un restaurant din Madrid © Instagram
Socrul și soțul Biancăi Drăgușanu, la un restaurant din Madrid © Instagram