S-a aflat la 3 luni de la cununie! Cum a fost cerută de soție Bianca Drăgușanu și ce sfaturi prețioase i-a oferit Dan Capatos vedetei și partenerului ei

Publicat: 15/11/2019 | 10:40

Au trecut mai bine de trei luni de când Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă și a mers la Starea Civilă, unde a devenit soția controversatului afacerist din Mediaș. Toți credeau că mariajul lor va face să dispară certurile și scandalurile dintre ei… acestea parcă s-au înmulțit – ieri, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate imagini halucinante filmate în timpul unei discuții aprinse purtată de cei doi soți și, la un moment dat, vedeta a vrut să se arunce în fața mașinilor. Dan Capatos a dezvăluit cum a fost cerută de soție fosta prezentatoare de la Kanal D, dar și ce sfaturi prețioase i-a oferit ei și partenerului ei de viață.

Citește și: Cum s-a fotografiat Bianca Drăgușanu la birou. Imagini interzise cardiacilor

Cum a fost cerută de soție Bianca Drăgușanu de actualul partener

Printre cei mai buni prieteni ai Biancăi Drăgușanu se numără și Dan Capatos, alături de care a lucrat o bună perioadă de timp, fiind asistentă TV în emisiunea pe care acesta o modera în urmă cu câțiva ani. De curând, prezentatorul de la Antena 1 a mărtursit că frumoasa vedetă a fost cerută de soție de actualul partener în urma unei discuții pe care a avut-o cu el. De altfel, a mai dezvăluit Dan Capatos, el este confidentul celor doi soți și… aceștia au decis să își unească destinele într-un moment extrem de delicat din relația lor.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Cu ce reușește zilnic să își scoată soțul din minți

“Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui cum poate să o surprindă. I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri”, a declarat Dan Capatos, relatează revista VIVA!.

Citește și: “Mă cert cu amanta soţului meu”. Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțire, după agresiunea din public

În cadrul unui interviu oferit recent, Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații despre relația cu soțul ei, subliniind că acesta o întrece la toate capitolele. “Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis: «Gata. Punct. La revedere». Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trăi unul fară celălalt. (…). De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, a povestiti Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu, în lacrimi înainte să fie premiată aseară! Ce a pățit vedeta și cum a reacționat după ce soțul i-a călcat rochia scumpă | VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...