Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Cu ce reușește zilnic să își scoată soțul din minți

Publicat: 08/11/2019 | 09:27

Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani câștigă din postările făcute pe Instagram, iar suma nu este deloc de nelijat! E drept, fosta prezentatoare de la Kanal D nu primește 500.000 de dolari pentru o singură postare precum vedeta americană Kim Kardashian, dar ea este mulțumită și, mai ales, nu este dispusă să renunțe la contul ei de pe această cunoscută rețea de socializare. În timpul dezvăluirilor a ieșit la iveală și gestul cu care își scoate din minți soțul zilnic.

Citește și: Nu se mai ascund! Bianca Drăgușanu și soțul ei au enumerat motivele pentru care se ceartă cumplit și au ajuns la divorț

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram

În cadrul interviului senzațional oferit de Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață la XNS a ieșit la iveală unul dintre motivele delicate pentru care controversatul afacerist devine negru de supărare din cauza frumoasei blonde. Este vorba despre pozele și filmările numeroase urcate de vedetă pe conturile sale de socializare. Imediat după ce soțul său a făcut această afirmație, fosta prezentatoare a subliniat tranșant că, pe lângă faptul că este o persoană publică, ea are contracte reușite la Instagram și că… obține peste 10.000 de euro din postările făcute pe această rețea de socializare.

“La mine nu există (n.r.: reacția Biancăi Drăgușanu când Dan Capatos a afirmat că unul dintre motivele discuțiilor aprinse din cuplu este reprezentat de anumite mesaje primite pe telefon). Hai să îți spun: eu îmi asum, am greșit, dar nu la modul la care mi-a greșit el mie. Da? Eu, făcând chestii demonstrative, am căzut ca musca în lapte într-o anumită ecuație, punct. (…).

Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu si câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întodeauna Insta Story-uri”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și: Bianca Drăgușanu și soțul ei, în pericol de moarte: “Am căzut în gol cu avionul 8 kilometri şi…”

Bianca Drăgușanu și soțul ei, pe canapeaua de la XNS în cadrul ediției de seara trecută © Antena 1
Bianca Drăgușanu și soțul ei, pe canapeaua de la XNS în cadrul ediției de seara trecută © Antena 1

Soțul Biancăi Drăgușanu, enervat de postările divei pe rețelele de socializare

“Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate la unii le place, dar poate alții cred că faci inteționat”, a declarat pe un ton serios soțul vedetei în cadrul late night show-ului, moderat de Dan Capatos.

Citește și: Bianca Drăgușanu, în lacrimi înainte să fie premiată aseară! Ce a pățit vedeta și cum a reacționat după ce soțul i-a călcat rochia scumpă | VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.
Citește și...