Bianca Drăgușanu și soțul ei, în pericol de moarte: “Am căzut în gol cu avionul 8 kilometri şi…”

Publicat: 08/11/2019 | 07:56
Bianca Drăgușanu și soțul ei, în pericol de moarte: “Am căzut în gol cu avionul 8 kilometri şi…”

Mariajul delicat al fostei prezentatoare de la Kanal D a fost marcat de un incident aviatic înfiorător, despre care s-a aflat în urmă cu câteva ore! Prezenți în platoul de la “Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu și soțul ei au rememorat momentele în care au trecut razant pe lângă moarte. Afaceristul a dezvăluit că, în avionul cu probleme se afla și una dintre fiicele sale.

Citește și: Nu se mai ascund! Bianca Drăgușanu și soțul ei au enumerat motivele pentru care se ceartă cumplit și au ajuns la divorț

Bianca Drăgușanu și soțul ei, la un pas să se prăbușească cu avionul

Potrivit mărturiilor făcute în  cadrul interviului oferit de Bianca Drăgușanu și soțul său, incidentul aviatic care ar fi putut duce la o tragedie s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, mai exact pe 17 octombrie. Avionul în care se aflau împreună cu câțiva prieteni și una dintre fetele afaceristului a început să piardă altitudine după ce s-a rupt o turbină.

Era să murim cu avionul, am căzut în gol 8 kilometri şi jumătate. Norocul nostru a fost că am dat de un căpitan experimentat şi a remediat situaţia. Eram opt persoane şi fetiţa, pe 17 octombrie s-a întâmplat. S-a rupt o turbină de la avion, că a forţat la maximum, a declarat soțul vedetei în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, în lacrimi înainte să fie premiată aseară! Ce a pățit vedeta și cum a reacționat după ce soțul i-a călcat rochia scumpă | VIDEO EXCLUSIV

În momentul în care s-a declanșat teroarea, Bianca Drăgușanu nu se afla pe scaun, ci în toaleta aeronavei.

“Am fost la o secundă de moarte. Eu eram închisă în baie şi căzuseră toate alea pe mine. Mă striga toată lumea. El a reuşit să pună centura fetiţei, care dormea pe scaun lângă el”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Citește și: “Mă cert cu amanta soţului meu”. Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțire, după agresiunea din public

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.
Citește și...