Bianca Drăgușanu, în lacrimi înainte să fie premiată aseară! Ce a pățit vedeta și cum a reacționat după ce soțul i-a călcat rochia scumpă | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 07/11/2019 | 15:13

Imaginile în care Bianca Drăgușanu are lacrimi în ochi înainte să fie premiată seara trecută, în cadrul ediției din acest an a Galei Performanței și Excelenței au fost văzute de puțini oameni. Fosta prezentatoare a ajuns în această stare după ce a fost nevoită să răspunsă la o întrebare delicată în timp ce soțul ei se afla la câțiva metri distanță de el. După acest episod, partenerul său a călcat-o pe rochia superbă, însă, ea a gestionat exemplar incidentul.

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut totul! A făcut public motivul tulburător al divorțului de soțul ei: “El m-a împins și…”

Printre vedetele care au plecat acasă cu un trofeu de la evenimentul de aseară se numără și fosta prezentatoare TV – a obținut Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase – Bianca Drăgușanu Fashion. Înainte să urce pe scenă. ea a oferit un interviu emoționant și… la un moment dat, avea ochii scăldați în lacrimi.

Citește și: Bianca Drăgușanu și soțul ei, în pericol de moarte: “Am căzut în gol cu avionul 8 kilometri şi…”

“Ne-am promis unul altuia că nu o să mai vorbim despre viața noastră privată chiar așa mult”, a afirmat soțul Biancăi Drăgușanu pentru reporterul Horațiu Tudor de la XNS înainte să intre în curtea localului select, unde a avut loc petrecerea.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Cu ce reușește zilnic să își scoată soțul din minți

În timp ce partenerul de viață al divei a rămas ca să parcheze, ea a răspuns la câteva întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete. În timpul declarațiilor, vedeta a spus: “Cum stau lucrurile? Lucrurile stau foarte bine. Și vreau să mă sfătuiesc cu soțul meu și să facem o conferință de presă, să spunem adevărul despre relația noastră… dacă e să spunem adevărul. Mă sfătuiesc cu el, pentru că noi nu ne-am făcut un plan să mințim pe nimeni cu nimic, nu vrem să mințim poporul cu televizorul și… nu, nu avem planuri. Noi nu avem planuri despre ce ar trebui să spune sau ce ar trebui să facem. La mod general, știm amândoi ce ar trebui să facem. O să mă sfătuiesc cu el și, după ce iau premiul, o să vă spunem tot adevărul. Nu (n.r.: răspunsul la întrebarea: «E un adevăr dureros?»), e vorba despre viață. Adevărul nu doare decât dacă sunt extra persoane implicate.

Am o carieră în televiziune, am un business care vorbește despre mine, am toate datele unei femei care are cu ce se mândri. (…). Pentru mine, adevărul este o provocare. Eu am curaj să spun adevărul. Bineînțeles, bineînțeles, dar ce crezi că sentimentele dispar așa… peste noapte? Au apărut peste noapte, într-adevăr, dar nu dispar peste noapte”.

Bianca Drăgușanu a avut lacrimi în ochi după ce a răspuns la întrebarea: “Te simți rănită, jignită?” © captură Antena 1
Bianca Drăgușanu a avut lacrimi în ochi după ce a răspuns la întrebarea: “Te simți rănită, jignită?” © captură Antena 1

Întrebată jurnalistul de la “Xtra Night Show” dacă se simte rănită, jignită, frumoasa vedetă a răspuns cu lacrimi în ochi: “Nu cred că are importanță cum mă simt. De fapt, știi cum mă simt în momentul ăsta? Mândră! Pentru că sunt o femeie cu demnitate și o femeie împlinită. Și mă simt mândră de toate realizările mele. Viața mea privată întotdeauna a stârnit întrebări și controverse. Până la urmă, fiecare om are dreptul să își asume, să comenteze sau să nu comenteze. (…). Îl așteptăm pe soțul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite întrebări”.

Citește și: Bianca Drăgușanu se teme pentru viața ei după divorț!? A învățat să tragă cu pistolul! VIDEO

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când soțul ei i-a călcat rochia scumpă

Înainte să intre în local, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a fost întrebat de Horațiu Tudor dacă a venit “în calitate de fost soț” cu frumoasa vedetă și… la câteva secunde… acesta a călcat pe rochia scumpă a soției sale. Fosta prezentatoare și-a tras repede materialul după ce afaceristul a ridicat piciorul, fără ca acesta să mai aibă timp să îi dea rochia într-o parte. Mai mult… ea chiar a zâmbit și l-a îndemnat să meargă mai departe. Incidentul a fost surprins de mai multe camere de filmat și puteți să-l vedeți în video-ul de la material.

Citește și: Bianca Drăgușanu divorțează. Soțul vedetei, declarații tranșante după ce a fost întrebat dacă i-a cerut înapoi banii cheltuiți de el pe cadouri și vacanțe

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020