Bianca Drăgușanu a recunoscut totul! A făcut public motivul tulburător al divorțului de soțul ei: “El m-a împins și…”

Publicat: 08/11/2019 | 09:38

Gata, nu se mai ascund! Așa cum a anunțat în interviului oferit înainte să ia Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase, în cadrul Galei Performanței și ExcelențeiBianca Drăgușanu și soțul ei au vorbit sincer despre problemele pe care le au, respectiv motivele pentru care ajung să se certe cumplit… și, recent, să o determine pe vedetă să depună actele de divorț

Citește și: Bianca Drăgușanu și soțul ei, în pericol de moarte: “Am căzut în gol cu avionul 8 kilometri şi…”

Bianca Drăgușanu și soțul ei, motivele pentru care se ceartă cumplit și au ajuns la divorț

Atât Bianca Drăgușanu, cât și soțul ei sunt două firi vulcanice, impulsive… și, a mărturisit, fosta prezentatoare, ea nu și-ar ieși din minți dacă partenerul său nu i-ar da motive serioase. După ce a afirmat: “Mă cert cu amanta soțului”, vedeta a subliniat că principalul motiv al certurilor dintre ei nu este o femeie și că partnerul său a asigurat-o că ea este singura femeie pe care o iubeşte. În plus, a mai spus Bianca Drăgușanu, ea tinde să aibă mereu dreptate, pentru că îi aduce dovezi soțului ei în legătură cu anumite lucruri din relaţie.

“El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat frumoasa blondă în cadrul emisiunii “XNS”.

Citește și: Victor Slav a recunoscut de ce fiica lui NU locuiește cu Bianca Drăgușanu! Adevărul despre familia vedetei

Mesajele de pe telefon, motiv de dispută între Bianca Drăgușanu și soțul său

“Eu am tot repetat și deja devine o obișnuiță că suntem două firi vulcanice, dar nu ne mai putem ascunde în spatele afirmației acesteia. (…). Eu ca bărbat i-am dat ei unele motive să fie geloasă, dar nici nu putem trăi pe chestiile din trecut. La noi nu sunt chestii fizice care se întâmplă, sunt chestii pe anumite discuții (…) dintr-o vorbă, dintr-un mesaj, se duce…

Ea e impulsivă, eu la fel. De la un mesaj, imediat: «Dă-mi să văd!»/«Nu vreau» de aici pornește totul. Până la violențe sunt multe”, a dezvăluit soțul Biancăi Drăgușanu în cadrul late night show-ului prezentat de Dan Capatos.

Citește și...