Bianca Drăgușanu confirmă speculațiile conform cărora a fost „tradusă” de soțul ei: „Ia-l, e al tău”

Publicat: 15/11/2019 | 10:30

S-au căsătorit, au apărut în public în postura de cuplu fericit, însă au început scandalurile conjugale și, de atunci, scenariul sentimental a devenit unul ”cu scântei”. Declarații, gesturi reprobabile, acuzații de o parte și de alta, reproșuri. Bianca Drăgușanu și partenerul de viață țin, în continuare, capul de afiș în showbizul autohton, iar relația dintre ei rămâne sub un mare semn de întrebare. Dar, din ceea ce transmite Bianca, totul s-a sfârșit. 

Bianca Drăgușanu a transmis, de mai multe ori, că nu mai suportă infidelitățile partenerului de viață și că este decisă să divorțeze. La rândul său, bărbatul a dat de înțeles că Bianca este departe de așteptările sale, iar concluzia pe care au tras-o cei care urmăresc evenimentele sentimentale din showbiz este aceea că totul s-a terminat între cei doi. Bianca Drăgușanu s-a decis să-i transmită partenerului de viață încă un mesaj în mediul online, preferând unul… interpretabil. ”Ia-l, este al tău”, a scris sexy-blondina pe pagina sa de socializare.

Bianca Drăgușanu: ”Voi divorța pe 3 decembrie!”

Binaca Drăgușanu a declarat, cu puțin timp în urmă, că ea și partenerul de viață nu ami au niciun subiect comun. S-a consumat tot ce exista între ei, a afirmat vedeta, menționând și că nu mai vrea să comenteze pe marginea acestui subiect.

„Ceea ce apare frecvent în presă despre relația cu fostul soț nu sunt decât speculații și, bineînțeles, speculații făcute pe baza unor evenimente cred că deja foarte evidente. Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și...