Acasă » Exclusiv » Bianca Drăgușanu a încălcat carantina ca să îi țină de urât lui Alex Bodi în camera de hotel. Cum s-a dat de gol fosta prezentatoare TV

Bianca Drăgușanu a încălcat carantina ca să îi țină de urât lui Alex Bodi în camera de hotel. Cum s-a dat de gol fosta prezentatoare TV

De: Beatrice Dumitru 29/06/2020 | 23:21

Apar amănunte incredibile legate de vizita Biancăi Drăgușanu la hotelul de lux în care fostul soț se află ”în arest”. Vedeta ar fi încălcat carantina și i-ar fi ținut de urât în cameră musculosului afacerist. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații uluitoare.

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], mai mulți cititori au sesizat că Bianca Drăgușanu ar fi sfidat regulile de prevenire și combatere a noului coronavirus și ar fi petrecut alături de iubitul ei, aflat în carantină instituționalizată.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h într-o zonă unde existau restricții de circulație de 50 km/h. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că afaceristul trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Astfel că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost condus la hotel, pentru a sta în carantină.

„Probele” încălcării carantinei, furnizate chiar de Bianca?!

De asemenea, Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A DUS CU “PACHET” LA FOSTUL SOȚ AFLAT ÎN „AREST” LA HOTEL. A FOST NEVOIE DE UN ASISTENT SĂ CARE TOATE BAGAJELE ȘI…)

Bianca Drăgușanu, pachete
Bianca Drăgușanu, pachete „calificate” pentru iubi, care se află în carantină instituționalizată

Conform informațiilor care ne-au parvenit, zilele trecute, Bianca Drăgușanu nu s-ar fi mulțumit doar să îi ducă un pachet lui iubi, ci i-ar fi ținut și de urât în camera de hotel. Așa se face că dragostea a fost mai puternică decât frica de lege.

Cititorii noștri, care au dat mereu dovadă de vigilență maximă, ne-au sesizat că fosta prezentatoare TV ar fi postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini din interiorul hotelului Ramada, acolo unde Alex Bodi se află în carantină instituţionalizată. (NU RATA: DARIA RADIONOVA A TRECUT UŞOR PESTE DESPĂRŢIREA DE ALEX BODI! CINE E LIBANEZUL CU CARE SE IUBEŞTE ACUM, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSITĂ PENTRU BIANCA DRĂGUŞANU)

Bianca ar fi încercat să ascundă faptul că se află la piscina hotelului din București

Pentru a nu da de bănuit că a ”driblat” regulile de combatere și prevenire a noului coronavirus, Bianca Drăgușanu a trecut ca locație Marbella, însorita stațiune din Spania. La o analiză simplă a imaginilor, se poate observa că blondina nu se află nicidecum în Spania. Ea a petrecut la piscină, dar și în camera de hotel în care se află ”închis” fostul ei soț. (VEZI ȘI: FOTO | BIANCA DRĂGUȘANU, AROGANȚĂ ÎN PLINĂ ZI! POLIȚIA A TRECUT PE LÂNGĂ EA)

”Nu se poate să sfideze lumea și pe cei care stau în carantină. Pentru a nu se descoperi ilegalitatea ea minte pe Instagram că e în Marbella de câteva zile, dar e clar că e la Ramada în București”, ne-a scris un cititor fidel.

Bianca s-a fotografiat în camera în care stă fostul ei soț în carantină instituţionalizată

Încă o dovadă

Ca și cum n-ar fi fost destul, pe lângă vizita Biancăi Drăgușanu, în hotelul din București se pare că s-a cazat și una dintre fiicele afaceristului, care a petrecut alături de Bianca Drăgușanu, la piscina hotelului. Mai mult decât atât, la o zi distanță, blondina ar fi scos-o din hotel pe fiica fostului ei soț. Bianca n-a ezitat să se pozeze alături de cea mică în unul dintre saloanele de înfrumusețare pe care le frecventează în București. (NU RATA: CE NOTĂ A LUAT BIANCA DRĂGUȘANU LA EXAMENUL DE BACALAUREAT)

Bianca și fiica lui Bodi, într-un salon din București

”Alex Bodi a scris zilele trecute că fetița lui vine sâmbătă în țară. În condițiile în care el e în carantină, iar fetița a venit din Spania, nu-i normal să stea la piscină, trebuie să stea în izolare”, este de părere un alt cititor, revoltat.

Alex Bodi a scris, pe Instagram, zilele trecute că fetița lui vine sâmbătă în țară.

Dulce împăcare

Pentru fiecare împăcare cu Bianca Dragușanu, musculosul afacerist a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, ulterior se pare că a schimbat ”tactica”. După ce ar fi tradus-o pe vedetă cu sexoasa rusoaică Daria Radionova, afaceristul și-a ”asigurat” împăcarea cu un buchet de trandafiri, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro.

Fiica lui Alex Bodi a petrecut la piscina hotelului alături de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost soția lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...