Bianca Drăgușanu, apariție mega-sexy la petrecerea VIVA! Cu cine a venit de mână

Publicat: 23/05/2019 | 09:30

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy apariții de la petrecerea revistei VIVA 2019 alături de Anamaria Prodan, Daniela Gyorfi și Ana Baniciu. Fosta prezentatoare TV a pășit pe covorul roșu într-una dintre creațiile realizate chiar în atelierul ei de croitorie și nu a venit singură, ci însoțită de cel mai important bărbat din viața sa.

Citește și: Ioana Ginghină, prima apariție după anunțul divorțului de Alex Papadopol. Detaliul observat de majoritatea invitaților de la petrecerea VIVA

Bianca Drăgușanu, apariție mega-sexy la petrecerea VIVA 2019

Mândră de trupul ei de zeiță, Bianca Drăgușanu și-a pregătit o rochie cu o croială sexy și provocatoare, care să îi scoată în evidență trupul fără imperfecțiuni. Mai mult, ținuta divei a fost mulată și transparentă în unele zone. Ea a venit la braț cu partenerul său de viață, Alex Bodi, cu care s-a împăcat de curând pentru a treia oară. Cei doi îndrăgostiți au venit cu o maşină de jumătate de milion de euro și au ajuns la petrecerea VIVA! după ora 21:00.

Fosta prezentatoare și iubitul ei s-au asortat, excentricul afacerist optând pentru un costum negru, cămașă neagră și pantofi negri. Bianca Drăgușanu și-a accesorizat rochia cu o pereche de cercei mari, care aveau pietre prețioase. “? #? @biancadragusanufashion @vivaromania #vivaromania #black #vivaparty2019 #strong #sexy #mydresses #diva #divainthehouse #redcarpet #style) ???”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei oficială de Facebook, unde a postat o poză pe care a făcut-o la scurt timp după ce a coborât din bolidul de lux al lui Alex Bodi.

Citește și: Cum a apărut Bianca Drăgușanu îmbrăcată într-un mall din Capitală. Bucureștenii și-au dat coate când au văzut-o. S-au uitat toți într-un singur loc ?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la petrecerea aniversară a revistei VIVA! Ei au venit cu o maşină de jumătate de milion de euro. Sursa foto: viva.ro

Bianca Drăgușanu, cadou de 200.000 de euro pentru Alex Bodi

În cadrul unui interviu acordat seara trecută, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre stadiul relației lor, vacanțe și cadouri… Diva i-a dăruit partenerului ei de viață un ceas în valoare de aproape 200.000 de euro.

“Suntem foarte bine. Curând, da (n.r.: vacanţă). Ea încă nu ştie. Mereu e spontan. Nu sunt păcate”, a declarat Alex Bodi.

“Sunt păcate. Din păcate, sunt şi păcate. Până la un anumit punct cred că da (n.r. le iartă). Sper să nu depăşească limita. A început să o cunoască. (…). Cel mai preţios lucru? Acest ceas (n.r.: arată mâna lui Bodi). Aproape 200.000 de euro”, a spus Bianca Drăguşanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu a renunțat la părul blond. Unii dintre fani au remarcat că seamănă cu Angelina Jolie

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...