Bianca Dragusanu, batjocorita in ultimul hal! Ce vedeta o face praf pe roscata? „O bucata de paine mucegaita”

Publicat: 19/07/2013 | 21:01
Bianca Dragusanu, batjocorita in ultimul hal! Ce vedeta o face praf pe roscata? „O bucata de paine mucegaita”

Bianca Dragusanu trece prin cea mai dureroasa perioada din viata ei.

A intrat intr-un scandal de pomina cu Coco Paun, fostul iubit, apoi a inceput razboiul cu Cristea, care a dezvaluit ca s-a intalnit cu vedeta in timpul relatiei cu Slav.

Mai nou, o alta persoana din showbiz o ataca pe roscata, anume Mircea N. Stoian, care o face in toate felurile intre-un interviu de pe EVZ.ro.

Mircea N. Stoian si Bianca Dragusanu

„Nu o urasc. E mult spus. Nu poti uri o rama, o bucata de paine mucegaita sau o vrabiuta care tocmai si-a golit continutul stomacului pe costumul tau cel nou. Urasc ceea ce reprezinta Bianca Dragusanu. Impostura, arivismul, superficialitatea, lipsa de consistenta si minciuna elaborata. Nu am fost niciodata prieten cu Bianca ci doar cunostinte. Nu poti imprieteni o stiuca cu un bursuc sau o broasca testoasa cu un iepure pe camp, ca in fabule. Bianca are un caracter special si modul in care reuseste sa duca de nas pe toata lumea denota nu numai o goliciuine interioara care suna a butoi gol de varza ci si o tenacitate de a iesi in fata ceva de speriat”, a declarat Mircea N Stoian, pentru EVZ.ro.

Banner

L.C