Bianca Drăgușanu despre o eventuală căsătorie: ”Am mai trecut prin experiența asta”

Publicat: 22/04/2019 | 21:20

Bianca Drăgușanu gustă fiecare minut din relația cu Alex Bodi, iar cei doi – în pofida multor zvonuri apărute în mass-media – par a se înțelege de minune.

Bineînțeles, atunci când Bianca acceptă să răspundă unor întrebări este adus în discuție și subiectul ”căsătorie”. Frumoasa blondă a oferit un interviu pentru perfecte.ro și, bineînțeles, s-a ajuns și la subiectul respectiv. Bianca a recunoscut că numai… Dumnezeu poate ști ceea ce se va petrece în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

”Nu cred! (n.red. – cu referire la aventuala căsătorie) Nu știu! Având în vedere că am mai trecut prin experiența asta, nu știu…Dumnezeu știe cum vrea să le așeze!  Eu nu pot să dau un pronostic!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Dezvăluirea incendiară făcută de Victor Slav a fost făcută în timpul roast-ului pe care acesta l-a făcut când Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii “Vulturii de noapte”. Desigur, așa cum era de așteptat… și, totodată, ca să crească suspansul, prezentatorul TV a împărtășit amănuntul despre experiențele intime cu fosta soție la finalul glumelor delicate.

“În următorul moment, o să ne spunem pe rând ce avem pe suflet. O să încep eu să spun ce am pe suflet. Bianca o să fie în centrul antenției în acest joc”, a afirmat Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a reacționat imediat: “Extraordinar! Nu mă așteptam la asta, nu mă așteptam deloc”.

Bianca Drăgușanu, ascultându-l pe Victor Slav cum povestește despre experiențele intime pe care le-au trăit împreună
Citește și...