Bianca Drăgușanu, mai fericită ca niciodată! Ce se întâmplă în viața vedetei, după ultima operație suferită

Publicat: 15/02/2020 | 18:02

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a prezentat singurele imagini cu Bianca Drăgușanu, după ce vedeta a trecut prin ultima intervenție chirurgicală. Acum, se pare că blondina este mai fericită ca niciodată și și-a surprins fanii cu cea mai emoționantă ipostază. 

Despre Bianca Drăgușanu știe toată lumea că este o femeie de afaceri de succes, având mai multe firme, iar pe lângă acest lucru, blondina este imaginea mai multor branduri. Muncește din greu și își împarte timpul între carieră și familie, căci fetița ei și a lui Victor Slav, micuța Sofia, are nevoie de toată atenția din partea ambilor părinți. Și, pentru că Bianca Drăgușanu își iubește fetița extrem de mult, și-a bucurat fanii cu o fotografie în compania Sofiei, dar a și postat un mesaj de-a dreptul emoționant în dreptul imaginii pe care a încărcat-o pe Instagramul său.

Bianca Drăgușanu, alături de fetița ei

„Cel mai puternic sentiment din lume❤️”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei cu ea și cu micuța Sofia. Fanii i-au transmis imediat toate gândurile lor bune și au felicitat-o pentru faptul că este o mămică atât de dedicată.

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o altă intervenție chirurgicală

De curând, fotoreporterii cancan.ro au obținut imagini exclusive cu Bianca Drăgușanu, după ultima intervenție prin care a trecut. Blondina a fost surprinsă la atelierul ei vestimentar din Capitală, în timp ce aducea mai multe pungi cu materiale. Îmbrăcată lejer, Bianca Drăgușanu a fost filmată în timp ce mergea pe stradă și șchiopăta serios, pesemne că nu s-a recuperat pe deplin după intervenția suferită. De asemenea, Bianca Drăgușanu a ales să-și schimbe, de curând și silicoanele, iar operația a fost un real succes și acum vedeta se simte mai bine ca niciodată.

Citește și...