Bianca Drăguşanu nu se mai ascunde! Cum a reuşit să câştige o avere fără să aibă nicio calificare

Publicat: 20/03/2017 | 23:33
Bianca Drăguşanu nu se mai ascunde! Cum a reuşit să câştige o avere fără să aibă nicio calificare

Bianca Drăguşanu recunoaşte că a ajuns să câştige o avere în ultima perioadă şi a dezvăluit şi cum. Iubita lui Victor Slav a spus că e o persoană descurcăreaţă, care ştie să facă bani şi ”din piatră seacă”.

Bianca Drăguşanu este o persoană ambiţioasă şi perseverentă, care reuşeşte să obţină tot ce-şi doreşte. Blonda a mărturisit că traversează o perioadă financiară extrem de bună, lucru pentru care munceşte însă extrem de mult.

„Eu fac bani şi din piatră. Sunt un om care se descurcă. Ideea este în felul următor: în momentul de faţă, am avut firma pe profit şi am plătit taxe şi impozite de te doare capul, de ordinul zecilor de mii de euro. Adică în firma mea, toţi angajaţii sunt cu carte de muncă şi cu dările la stat la zi. Nu există salarii trecute fictiv. Afacerea mea este în creştere. Am o echipă de furnicuţe care sunt foarte devotate şi care mă iubesc foarte tare, noi suntem ca într-o familie acolo. Încercăm să ne dezvoltăm. Da, se câştigă din afacerea asta dacă te implici, dacă eşti perseverent şi dacă tot ce faci, faci cu mare dragoste şi nu din obligaţie”, a spus Bianca Drăguşanu.

„Într-adevăr, am şi foarte mult contracte de imagine stabile de câştiva ani de zile. Cel mai nou este acesta cu salonul în care ne aflăm acum şi am devenit imaginea lor chiar de astăzi. Am cu extensiile de păr, fac mereu reclamă pe Facebook, cu machiaje, brand-uri româneşti. Sunt mândră de treaba asta, sunt foarte mândră. Adevărul este că muncesc”, a completat blonda.

După ce i-a asigurat pe toţi că e o femeie descurcăreaţă, Bianca a aruncat bomba: „Aş putea să fac o surpriză şi la botez să vin îmbrăcată în rochie de mireasă”.

Citește și...