Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat nas în nas, după despărțire! Incredibil cum au reacționat

Publicat: 05/01/2019 | 10:33
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat nas în nas, după despărțire! Incredibil cum au reacționat

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se despartă la sfârșitul anului trecut, însă toată lumea este în continuare cu ochii pe ei. Mai ales atunci când există zvonuri conform cărora Alex ar dori să îi atragă, din nou, atenția Biancăi. O astfel de știre i-a pus ”pe jar” pe cei care au urmărit cu sufletul la gură povestea romantică a celor doi. 

Alex Bodi a revenit la București, alături de fosta soție, numai că – la o petrecere organizată de o prietenă a… Biancăi Drăgușanu – el a prererat să meargă… singur. Iar speculațiile au început să ”curgă”, firește. Cu atât mai mult cu cât – spun unii dintre cei prezenți – Alex Bodi a stat, mai mereu, cu ochii pe Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a filmat-o pe Bianca, iar aceasta – spre surprinderea multora – nu s-a împotrivit. Ceea ce i-a făcut pe unuii dintre cei prezenți să se întrebe dacă nu cumva va fi reînnodată fulminanta poveste de iubire.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ”au fost o vreme împreună”

CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A DEZVĂLUIT MOTIVUL DESPĂRȚIRII BIANCA DRĂGUȘANU: ”NU TREBUIE SĂ…”

Cine este Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi

Vestea despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a surprins pe toată lumea, mai ales că lucrurile dintre ei păreau să fie într-o direcție bună. La scurt timp de la Crăciun, Alex Bodi s-a afişat, fără reţineri, cu Iulia, fosta lui soţie, cu care a petrecut și Revelionul.

True love never dies” (n. iubirea adevărată nu moare niciodată), a scris Alex Bodi pe rețelele de socializare.

Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la Mediaş, şi, după o perioadă de timp, s-ar fi căsătorit! El a dus-o pe femeie în Germania, la Frankfurt, unde, surpriză, apropiaţii spun că ea ar fi lucrat ca dansatoare la bară la un club din oraş, desi susţine, de trei luni, pe internet, că vrea să fie make-up artist, scrie Wowbiz.ro. Timp de patru ani au fost cununaţi, au împreună şi un copil de un an şi jumătate, iar vara trecută, ar fi divorţat! Apoi, bărbatul s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu, cea pe care a tratat-o, luni de zile, ca pe o prinţesă.

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI S-AU DESPĂRȚIT! AFACERISTUL S-A ÎMPĂCAT CU MAMA FETEI LUI: „IUBIREA ADEVĂRATĂ NU MOARE NICIODATĂ!”

Citește și...