Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat într-o vacanță de vis. Cum o răsfață afaceristul pe blondină

Publicat: 12/06/2019 | 21:55

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi o țin din vacanță în vacanță. Cei doi și-au rezolvat treburile în țară și au plecat într-o destinație de vis, în care multă lume doar visează să ajungă.

Nici bine nu s-au întors din ultima vacanță că deja și-au făcut bagajele și au ajuns în Singapore. Și pentru că Bianca Drăgușanu are o relație bună cu prietenii săi virtuali le-a arătat acestora cum se distrează alături de iubitul său.

În dreptul unei fotografii, blondina a scris și un mesaj. Se pare că vedeta este foarte recunoascătoare pentru viața pe care o are în acest moment.

„Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată 🙏🏻♥️” 

Bianca Drăgușanu își dorește o familie numeroasă

Altfel, Bianca Drăgușanu își mai dorește copii. Vrea, cât mai repede, un frățior sau o surioară pentru Sofia.

“Dacă până acum câțiva ani spuneam că nu mai vreau copii, că Sofia e destul, că sarcina e grea, deși nu a părut grea la mine. Mi-aș dori să am un Crăciun cu o masă mare, cu copii mulți. Parcă ar fi frumos la un moment dat. Încă două fetițe.

Cum să fie bărbatul cu care să fac doi copii? Înalt, puternic, echilibrat, un bărbat care știe ce vrea. Nu insinuez nimic! Nu fac planuri, Dumnezeu are grijă. Povesteam cu o prietenă zilele trecute, că ziceam acum vreo 10 ani că nu vreau copii. Mă uit la ea și spun că încă doi nu ar strica“, a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și...