Bianca Hîncu, fata găsită spânzurată, a fost victima micului “Dallas” de la Zgura, cu Boby si Pamela?

Publicat: 18/09/2018 | 11:38

Bianca Hîncu a fost găsită spânzurată, la o lună de la dispariția sa, iar ipotezele referitoare la motivele care au dus la o astfel de tragedie sunt din ce în ce mai multe. O altă ipoteză este lansată pe site-ul vremeanoua.ro.

Conform site-ului menționat, adolescenta de 17 ani care a ales să se sinucidă face parte dintr-o familie săracă, dependentă de ajutorul social dat de la Primărie.

”Mama ei este o femeie blajinã, harnicã, dar o duce greu cu tatãl, care o bate adesea. Fratele sãu de 23 de ani, Boby, a fost condamnat pentru furt calificat și viol. Are o sorã datã în plasament, iar acasã, un frațior mai mic, de doar 6 ani. Vecinii se amuzã și acum de numele pe care bãrbatul le-a ales pentru doi dintre copii sãi, Boby si Pamela, semn cã, în capul sãu, nu-i exclus ca individul sã se fi închipuit un mic… J.R, în “Dallasul” ridicol de la Zgura”, scrie vremeanoua.ro.

Cum a fost posibil ca un copil să ia această decizie extremă?

Jurnaliștii se întreabă de ce nu a fost Bianca ajutată de familie în momentele dificile? Dar martorii susțin că tocmai sora ei, spre exemplu, o ”teroriza” pe Bianca.

”Fire rece si “școlitã” în budoarele obscure de prin Londra, Pamela nu a avut deloc milã de fata cuminte și sensibilã. Bianca trebuia sã îndure umilintele surorii. Acasã, la Zgura, nu se putea duce sã se plângã, cãci acolo, în familie, viata era foarte grea. Lipsurile si scandalurile erau la ordinea zilei”, consemnează vremeanouă.ro. 

Părerea oamenilor din zonă este tranșantă și încărcată de tristețe: ”Sunt sãraci, au pe lângã casa aceea cu chirpici, care stã sã cadã pe ei, un cal si o cãrutã. În rest, doar vreun pui de câine, dacã or avea. Ce sã facã biata Bianca aici?! Stãtea cu vipera de Pamela la Husi, dar cred cã doar ea stia ce pâine mânca acolo. O întretinerea, dar dacã a adus-o la streang, sã nu mãnânce nimeni pâinea ei”.

Toate aceste probleme ale vieții de zi cu zi au afectat-o foarte mult pe adolescenta de 17 ani. Iar mama sa, singura la care ar fi putut să apeleze, era terorizată, la rândul ei, de un tată agresiv.

Citește și ”Ipoteză șocantă în cazul morții Biancăi Hîncu!”

Primarul comunei spune că ”e cumplit” și că bărbatul își bătea nevasta pentru că aceasta nu făcea sex cu el

Primarul comunei, Constantin Galeriu, se vede pus în fața unei situații triste. ”Un copil să se omoare la 17 an? E cumplit. Familia aceasta ia ajutor de la Primărie. Taică-su muncește cu ziua, cu căruța. Chiar acum două săptămâni, înainte de a o găsi pe fată spânzurată, femeia s-a dus la Poliție și a reclamat că bărbatul o bate. Iar ea trebuie să fugă de acasă. Poliția a trimis-o la mine”.

Primarul a aflat cu stupoare că motivul agresiunilor era sexul conjugal.

”Am dus-o acasã si am vorbit cu el. El a spus cã e adevãrat, o bate din cauzã cã nu vrea sã facã sex. Mã scuzati, dar aceasta a fost vorba lui… I-am zis, mãi omule, dar femeia e bolanvã, e operatã, las-o în pace, nu e posibil asa ceva. El nu si nu. Apoi, i-am spus sã lase copilul în clasa I. A înteles si l-a lãasat, dar greu. Ce sã vã spun?! Acestia sunt ei, aceasta este familia. Pãcat, mare pãcat, dar acolo unde nu este un pic de educatie, de credintã, de bunã-cuviinte, nu ai ce sã ceri. Asta e clar si cu pãrere de rãu o spun”, a declarat primarul Constantin Galeriu.

Dincolo de toate acestea, rămâne drama unei adolescente de numai 17 ani, Bianca Hîncu, cea care a decis să își pună capăt zilelor. Moartea nu poate fi contestată. Toate celelalte amănunte trebuie cercetate cu atenție, însă este foarte greu de crezut că va fi făcută lumină în acest caz.

Citește și...