Ipoteza șocantă în cazul morții Biancăi Hîncu, adolescenta găsită spânzurată la o lună de la dispariție

Publicat: 15/09/2018 | 14:18

După ce a fost scoasă de pe listă presupunerea că Bianca Hîncu și-ar fi pus capăt zilelor din cauza problemelor amoroase, a apărut o ipoteză șocantă în legătură cu motivul pentru care tânăra de 17 ani s-ar fi sinucis. Toată atenția se îndreaptă acum către sora adolescentei. Mai mult, în ziua fatidică, Pamela i-a mințit pe iubitul Biancăi, dar și pe părinții lui, spunându-le că adolescenta nu a venit la nuntă, pentru că e la spital, de fapt.

Citește și: Imagini emoționante de la înmormântarea Biancăi Hîncu, fata găsită spânzurată în Huși. Mărturisire cutremurătoare făcută de iubitul adolescentei de 17 ani

Ipoteza șocantă în cazul morții Biancăi Hîncu, adolescenta găsită spânzurată la o lună de la dispariție

În ziua dispariției tinerei, pe 18 august, ea a fost acuzată de sora sa mai mare, Pamela, că i-ar fi furat 800 de lire. Jurnaliștii de la vremeanoua.ro au titrat că în aceeași zi Bianca Hîncu urma să meargă împreună cu iubitul ei, Vlad, la o nuntă care a avut loc în satul Ghermănesti, comuna Drânceni, județul Vaslui. Mai mult, în dimineața acelei zile, ea a mers la coafor, iar la final, i-a trimis câteva poze adolescentului ca să vadă cum i-a fost aranjat părul, fiind totodată nerăbdătoare să-l revadă și să petreacă timp prețios la alături de el. Conform sursei citată mai sus, după ce a revenit în garsoniera surorii sale, aceasta a început să o jingească și să o umilească pe motiv că i-ar fi furat suma de 800 de lire. După discuția aprinsă, Bianca Hîncu iese din locuință și spune că se duce să se spânzure cu șireturile de la adidași. În loc să o oprească din drumul ei, sora sa mai mare a lăsat-o să plece, iar gestul tinerei i-a șocat pe toți apropiații: Pamela și-a făcut apariția la nuntă, în locul surorii sale.

Vlad a povestit într-un interviu că a vorbit cu iubita lui ultima dată în jurul orelor 14:00 pe 18 august, iar la 15:00, ea ar fi trebuit să se urce într-un microbuz, care ar fi adus-o în localitatea unde era nunta. În momentul în care Pamela a ajuns la eveniment, le-a spus lui Vlad și celorlalți cunoscuți că Bianca s-a simțit rău, “a leșinat de două ori și a avut tensiunea mare, iar medicii au decis să o interneze” și că a dus-o chiar ea la Spitalul “Dimitrie Castroian” Huși. Inițial, cu toții au crezut povestea tinerei de 24 de ani, însă, a doua zi, ei au aflat că au fost mințiți și că adolescenta e de negăsit, iar la spital nu fusese internată.

Întrebată pe o rețea de socializare de ce l-a mințit pe iubitul Biancăi Hîncu, Pamela a avut o reacție surprinzătoare: “Pentru cã nu am vrut ca bãiatul sã se ducã singur, când toatã lumea a stiut cã vine cu sormea (n.r. sorã-mea). Câteodatã mã simt vinovatã cã nu vorbeam mai mult cu ea de viata personalã. Nu prea vb (n.r. vorbea) cu mine acest lucru. Prea multe întrebãri, acum nu îsi mai are rostul. Asa a decis Dumnezeu”.

Sursa foto: vremeanoua.ro

Citește și: Bianca Hîncu, adolescenta găsită spânzurată, jelită cu lacrimi amare de rude și prieteni: “Îmi plânge sufletul pentru tine”

Potrivit vremeanoua.ro, Pamela Hîncu lucrează în Anglia, unde practică cea mai veche meserie din lume, conform datelor din dosarul anchetatorilor. În plus, în perioada dispariției surorii sale, în garsoniera ei din Huși erau muncitori care puneau gresie. Lucrurile se complică, pentru că fratele lor, Bobi, a furat uneltele zidarilor și, ulterior, le-a vândut. Ca o coincidență… dispare și suma de 800 de lire, iar tânăra de 24 de ani o acuză pe sora sa mai mică de furt.