Bianca îl dă în vileag pe Alex Bodi: are dosar penal în Germania pentru trafic de substanțe interzise & e agresiv din cauză că se ”îndoapă” cu steroizi de 3 ori/zi!

Publicat: 16/03/2020 | 23:21

Disputa aprinsă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se termina. După ce vedeta a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că fostul soț a agresat-o pentru că nu a acceptat nici în ruptul capului divorțul de el, lucrurile se precipită și dezvăluirile cutremurătoare continuă! (VEZI AICI: Bianca îl denunță pe Alex Bodi: ”M-a bătut rău de tot în mașină)

Contactată de site-ul nr. 1 din România, Bianca Drăgușanu a continuat seria dezvăluirilor șocante din interiorul căsniciei cu Alex Bodi. Vedeta susține că fostul soț încearcă să-i creeze o imagine negativă în spațiul public. Și, mai mult de atât, să mascheze cumva faptul că ar fi fost „certat cu legea” în 2014, atunci când s-ar fi ales cu un dosar penal pentru trafic de substanțe interzise. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A RECUNOSCUT CĂ A BĂTUT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU).

„Noi doi o să vorbim prin avocați și pentru simplul fapt că are un dosar penal în Germania din 2014, pentru trafic de substanțe interzise, s-ar putea să nu-i dea bine la imaginea pe care el tot încearcă să o salveze”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau în relații foarte bune

„E agresiv pentru că ia steroizi de trei ori pe zi!”

După ce Alex a recunoscut public că este un bărbat agresiv și și-a asumat că a lovit-o pe Bianca, vedeta vine cu noi detalii.

„Spune mereu că e provocat, însă nu e așa. Din cauza faptului că ia steroizi de trei ori pe zi se comportă așa, recunoaște că e agresiv. Sper că este fericit cu dezvăluirile astea. Eu sunt mulțumită cu viața mea, dar dezamăgită de omul cu care am stat în casă, de faptul că m-a filmat un an de zile.

Ceea ce apare în presă nu mă denigrează pe mine, ci pe el. Dacă era bărbat adevărat nu ridica mâna la o femeie și nu se ducea în emisiuni să stea cu fundul pe canapea, să vorbească despre mine. Un bărbat adevărat nu face nimic din ce a făcut el, nu lovește o femeie, nu vorbește urât despre fosta lui relație și nu se justifică în emisiuni pentru greșelile pe care le-a făcut”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. 

„S-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea”

Bianca ne-a mai relatat că episodul în care fostul ei soț și-ar fi tăiat venele este unul adevărat și a venit chiar cu mai multe detalii. (NU RATA: IMAGINI HALUCINANTE! ALEX BODI A PUBLICAT ÎNREGISTRĂRI FĂCUTE DUPĂ CE BIANCA DRĂGUŞANU A LUAT MAI MULTE PASTILE CU ALCOOL).

„Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu ne-a mai explicat că Alex Bodi a vrut să evite, cu orice preț, divorțul, motiv pentru care a luat-o cu el la Viena, din dorința de a o face să se răzgândească.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi erau prezenți adesea la evenimente mondene

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Bianca Drăgușanu, supărată că fostul soț o vorbește de rău prin emisiuni

Pentru că multă lume se întreabă cum a suportat Bianca Drăgușanu această căsnicie, blondina ne-a oferit și răspunsul. Timp de un an de zile, Alex Bodi ar fi filmat-o pe vedetă peste tot și ar fi amenințat-o în permanență că îi va distruge imaginea, în spațiul public. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ SEARA PETRECUTĂ CU VICTOR SLAV, BIANCA DRĂGUȘANU I-A TRANSMIS UN MESAJ OBSCEN LUI ALEX BODI)

Imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a început să meargă de la o emisiune la alta și să spună diverse lucruri legate de fosta lui soție. Bianca a fost extrem de deranjată de acest lucru.

„Chiar dacă ceea ce face el m-a compromis, mă simt eliberată. Omul acesta adună imagini cu mine de un an și acum ajunge să stea pe canapele în emisiuni și vorbește despre mine. Mă simt eliberată, dar recunosc că am fost naivă și sper să înțeleagă că totul a ajuns la bun sfârșit pentru că eu mi-am dorit acest lucru. Doar un om disperat și frustrat merge în emisiuni și vorbește pe canapele despre fosta lui nevastă”, a mai completat Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)