Bianca Pop și-a arătat zonele intime într-un live pe Instagram. Internauții au jignit-o

Publicat: 23/06/2020 | 19:52

Bianca Pop a rămas fără voce după scandalul provocat la un restaurant de fițe din Capitală și, ulterior, continuat într-un taxi. Mai mult, într-un live în care a intrat pe Instagram, fosta ispită de la “Insula Iubirii” și-a arătat zonele intime, spre surprinderea internauților, dar și a unui băiat de oraș cu care era în discuția video.

Citește și: O fostă ispită de la “Insula Iubirii” a pozat ca-n revistele pentru adulți! Viorica de la Clejani nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu

Bianca Pop, fostă ispită de la “Insula Iubirii”, și-a arătat zonele intime într-un live pe Instagram

Controversata brunetă care a făcut parte din echipa emisiunii “Insula Iubirii” a făcut azi un live pe Instagram împreună cu un Don Juan din București pe care îl cheamă Mario. La un moment dat, tânărul i-a atras atenția că îi ies “bijuteriile” din maioul mulat, iar ea, fără să stea prea mult pe gânduri i-a arătat sânul drept, după cum se observă pe filmarea din articol. Ulterior, Bianca Pop a făcut un gest obscen, cel mai probabil, cu dedicație pentru prietenul din live.

“Mie? Nu ai obraz (…)” a fost reacția lui Mario, amicul fostei ispite de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

După cum puteți vedea pe înregistrarea, unii dintre internauți au criticat-o pe Bianca Pop, iar alții chiar au jignit-o spunându-i că este: “scursura societății”.

La scurt timp după gafa făcută pe social media, bruneta le-a cerut ajutorul apropiaților și susținătorilor ei. Pe imaginile unei înregistrări, ea a postat următorul mesaj: “Nu am voce… deloc! Și simt dureri foarte mari în gât. Ce mă fac?”. Acuzată că ar folosi substanțe interzise, diva a negat într-un mesaj publicat atât pe Facebook, dar și pe contul său oficial de Instagram.

Descoperă și: Cum a apărut “ispita” care nu ieșea din casă fără 1.000 € pe un site de escorte 

În zorii acestei dimineți, Bianca Pop a făcut un show care nu îi face cinste în timp ce se afla pe bancheta unui taxi. Ea era furioasă că a fost dată afară dintr-un restaurant cunoscut din Capitală. În cadrul declarațiilor furtunoase, diva a dezvăluit că a plecat de la Antena 1 și a semnat un contract cu șefii de la Kanal D.

Nu rata: Top 50 sexy-vedete la mare, la soare, în pozițiile cele mai… provocatoare. Ce locuri ocupă Andreea Bănică, Loredana Chivu sau Bianca Drăgușanu