Bianca Rus este din nou singură. De ce s-a despărțit la doar câteva zile după ce a oficializat relația

Autor: A. D.
Publicat: 28/01/2020 | 10:28

Bianca Rus a rămas iar singură și asta la doar câteva zilele după ce oficializase relația cu Ștefan. Vestea a fost șocantă pentru fanii cuplului.

Bianca Rus părea să fie fericită din nou, după ultima relație eșuată, vedeta a lăsat impresia că iubește și că este foarte bine în relația actuală. Însâ, în realitate lucrurile nu erau roz, drept urmare și fulgerătoarea despărțire. (CITEȘTE ȘI: BĂTUTĂ ȘI UMILITĂ DE FOSTUL SOȚ, BIANCA RUS A DIVORȚAT, ÎN SFÂRȘIT! IPOSTAZE NEMAIVĂZUTE CU ARTISTA)

Concurenta emisiunii „Bravo, ai sti! Celebrities” nu este la prima decepție în dragoste. Ea a trecut printr-un divorț destul de urât, care a marcat-o. În urmă cu puțin timp ea a făcut publică relația cu un bărbat din lumea modei, care părea că este alături de ea și că se potrivesc perfect. Din păcate, povestea de iubire nu a durat prea mult, iar cei doi și-au anunțat  despărțirea. (VEZI ȘI: A DAT JOS 50 DE KG, IAR ACUM ARATĂ TRĂSNET! BIANCA RUS, IMAGINI DE INFRACT ÎN COSTUM DE BAIE)

„Nu cred în relațiile la distanță… are dreptul să fie fericită.”

Bianca și Ștefan au hotărât de comun acord să pună punct relației, iar anunțul oficial a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a bărbatului, unde a și explicat ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate.

„Dragii mei, Am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate. Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă. 

Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță, diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației.  Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie.”, a spus Ștefan pe pagina sa Facebook.

Citește și...