Bianca s-a intors de la Dubai numai cu pungi de firma, dar face saraca: “N-am cheltuit nimic, am ajuns la sapa de lemn”

Publicat: 06/11/2013 | 16:56

Sotia lui Slav si-a anuntat plecarea de la Dubai, pe Facebook, pentru a fi sigura ca va fi asteptata de ziaristi, la aeroport. Iar la intoarcerea in tara, a afisat cu ostentatie numai pungi de firma, facand parada cu pasiunea ei pentru shopping.

Bianca Dragusanu este de nerecunoscut, in ultima vreme! Dupa ce, ani la rand, si-a aratat disponibilitatea de a colabora, cu presa, roscata s-a convertit, acum, intr-o asa-zisa victima. Numai ca actiunile ei fac nota discordanta, cu ceea ce rosteste, altfel nu se explica motivul pentru care a postat mesajul cu ora la care paraseste Dubaiul, marti seara.

Bianca s-a dus azi la salon ca sa-si tatueze sprancenele
Bianca s-a dus azi la salon ca sa-si tatueze sprancenele

Evident ca se astepta sa fie asteptata, la aeroport, de catre ziaristi, fapt care s-a si intamplat. Si, la venirea Biancai, ce sa vezi? Carutul cu bagaje doldora cu pungi si pungute care mai de care mai firmate, apartinand unor brand-uri celebre, exclusiviste si, evident, ce vand produse foarte scumpe.

A doua zi, sotia lui Slav a iesit din casa si s-a dus la un salon de infrumusetare, unde a dat nas in nas si cu paparazzii CANCAN.ro.

Roscata a afisat un zambet fals, in timpul interviului
Roscata a afisat un zambet fals, in timpul interviului

Zambitoare, semn ca excursia i-a priit, roscata a decshis gura, in sfarsit, dupa o buna perioada de pauza vocala in ceea ce priveste interviurile. Numai ca se pare ca aerul de Dubai i-a provocat nu numai o stare de relaxare, cat si foarte multe fumuri, in cap, Bianca fiind mai mult decat ironica, atunci cand a fost intrebata ce si-a cumparat, de la Dubai: “N-am cheltuit nimic, ca sunt foarte saraca, am ajuns la sapa de lemn”, a raspuns, ea, ironic. Mai mult chiar, desi a afisat cu ostentatie pungile cu lucruri cumparate, din scurta vacanta, fiind evident faptul ca a chletuit foarte mult, Bianca a oferit o explicatie hilara: “Da, a fost subventionata excursia, am participat la o extragere si am castigat-o acolo. Si a fost gratis”, ne-a mai spus ea.

Bianca Dragusanu a fost asteptata de sotul ei la aeroport. Victor Slav a ajutat-o sa care bagajele la masina

Mai multe detalii despre Bianca Dragusanu si impresii despre vacanta petrecuta la Dubai vedeti astazi, la emisiunea “La Maruta”, de la PRO TV, incepand cu ora 17.30.
 

A.M.

Citește și...