Biletul Zilei » 100% fotbal pentru prima zi a săptămânii!

Autor:
Publicat: 04/11/2019 | 10:28
Biletul Zilei » 100% fotbal pentru prima zi a săptămânii!

Biletul Zilei de astăzi pe care vi-l propunem, conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Vom miza pe derby-ul care are loc astăzi în Liga 1 la Severin între Universitatea Craiova și Dinamo București, pe duelul care va închide etapa în Serie A dintre SPAL și Sampdoria și pe un duel din liga a doua germană dintre Bochum și Nurnberg.

La duelul dintre Universitatea Craiova și Dinamo pariem pe cel mult un gol marcat în prima repriză, una pe care o anticipăm a fi „închisă” în timp ce la duelul din Germania din liga a doua dintre Bochum și Nurnberg vom miza pe schimbarea tabelei de joc de cel puțin două ori în meci. Închidem Biletul Zilei cu dubla „1X” pe care o preconizăm a se înregistra la pauză între SPAL și Sampdoria. Evidențiem faptul că oaspeții nu au gol marcat în prima repriză după primele 10 runde din Serie A.

Biletul Zilei
ora 20:30, Univ. Craiova – Dinamo, sub 1.5 goluri în prima repriză- cota 1.36
ora 21:30, Bochum – Nurnberg- peste 1.5 goluri- cota 1.20
ora 21:45, SPAL – Sampdoria, 1X la pauză- cota 1.25
Cota finală: 2.04

Vezi care sunt cele mai noi promoții de pariuri din România. Intră pe Pariuri1x2.ro, vezi ce ofertă ți se potrivește și investește gratis pe pronosticul câștigător.