Biletul zilei: Am avut profit în 9 din ultimele 12 zile! Aici, propunerea de vineri >>

Publicat: 06/10/2017 | 11:24
Biletul zilei: Am avut profit în 9 din ultimele 12 zile! Aici, propunerea de vineri  >>

Două din ponturile atent selectate ale zilei de ieri, ne-au adus încă o dată pe plus cu biletul oferit. Am pariat pe România - Kazakhstan şi Anglia - Slovenia.

”Tricolorii” au reuşit să câştige cu 3-1 confruntarea de la Ploieşti şi, aşa cum am anticipat, s-au impus clar şi în statistica pe cornere (7-3). Emoţii am avut cu al doilea pronostic de pe bilet, Anglia reuşind să câştige meciul cu Slovenia, graţie golului înscris de Kane în minutul 90 + 4! Rămâne profitul bifat cu biletul oferit, câştigător de 9 ori în ultimele 12 zile şi de 4 ori în primele 5 zile ale lunii octombrie. 

Biletul zilei

Aşa cum v-am obişnuit, pentru încă o zi profitabilă, căutăm să introducem pe bilet cele mai simple şi logice variante de pariere.
La Austria – Serbia, meci în care naţionala gazda se confruntă cu peste 10 absenţe importante, mizăm pe varianta x2. Pentru sârbi, prin prisma programului din ultima runda a calificărilor, excelent în meciul de la Viena ar fi inclusiv un rezultat de egalitate.

Pariem pe cel mult 4 goluri (cu handicap asiatic) în Croaţia – Finlanda. Naţionala gazdă nu are motive să forţeze în acest meci mai mult decât are nevoie pentru cucerirea celor 3 puncte, în condiţiile în care Modric şi compania trebuie să se menajeze pentru ultimul duel al grupei. Este vorba de decisivul cu Ucraina, programat luni, la Kiev.

Cel mai simplu pont de pe bilet o are în vedere pe naţionala SUA. Naţionala antrenată de Bruce Arena este somată să câştige meciul de pe teren propriu cu Panama, altfel şansele de a rata Mondialul fiind majore. Pariem că americanii vor câştiga cel puţin o repriză.

21:45 Austria – Serbia, x2, cota 1.27
21:45 Croaţia – Finlanda, sub 4 goluri asiatic, cota 1.22
02:35 SUA – Panama, gazdele câştigă minim o repriză, cota 1.29
Cota finală: 2.00

Autor: Sabin P.

Citește și...