Biletul Zilei » Atacăm profitul în Germania și Belarus!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/05/2020 | 09:08
Biletul Zilei » Atacăm profitul în Germania și Belarus!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde selecții 100% din fotbal. Vom ataca profitul cu ponturi din Bundesliga, Zweite și „Premier League”.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Deschidem Biletul Zilei cu un duel di „Premier League” din Belarus de la duelul dintre Soligorsk și Belshina. Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă, gazdele având clar prima șansă la victorie. De alfel remarcăm că la pariuri cota pentru victoria celor de la Soligorsk este în scădere. Noi vom paria simplu pe minim două goluri marcate în meci, selecție care nu ar trebui să ne dea nicio emoție.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom paria pe aceeași selecție la duelul care va avea loc în Germania în Zweite între Heidenheim și Wehen.

Închidem Biletul Zilei cu un duel din Bundesliga unde Hertha se va duela cu Union Berlin. Este derby-ul marilor orgolii, cele două rivale fiind la startul rundei pe locurile 11 și 12. Este greu de crezut că nion va avea forța de a pleca cu toate cele trei puncte de pe terenul rivalei, Hertha fiind echipa favorită la victorie în acest duel. Vom paria „safe” pe dubla „1X”.

Biletul Zilei
ora 19:30 Heidenheim – Wehen- peste 1.5 goluri- cota 1.22
ora 20:00 Soligorsk – Belshina- peste 1.5 goluri- cota 1.22
ora 21:30 Hertha – Union Berlin- 1X- cota 1.36
Cota totală: 2.02

 

 

Citește și...