Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi pariem 100% pe Europa League!

Autor: Cristian P
Publicat: 07/11/2019 | 10:38
Biletul Zilei » Ieri a fost „verde” » Astăzi pariem 100% pe Europa League!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe victoria gazdelor în Diniamo Bucurelști – Kadetten (27-26) și pe minim 5 cartonașe în confruntarea din Champions League dintre Dinamo Zagreb și Șahtior, meci în care s-au acordat șapte galbene și două roșii.

Pentru astăzi vom paria exclusiv pe dueluri din Europa League competiție în care au loc partidele din cea de-a 4-a rundă a fazei grupelor.

Vom paria pe goluri în duelurile dintre St. Liege – Frankfurt, unde vom miza pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin două ori în meci în timp ce la Feyenoord – Young Boys, vom alege selecția „ambele marchează”. Cele doouă partide menționate se anunță spectaculoase, echipele care se duelează practicând un fotbal total, marcând cu ușurință goluri.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei pe care vi-l propunem astăzi vine de la celălalt meci care are loc în grupa campioanei României, CFR Cluj. Pe „Olimpico”, AS Roma primește vizita formației Celtic, în fața căreia a pierdut în tur cu 2-1. Ne așteptăm ca italienii să-și impună jocul și mizăm pe un rezultat pozitiv al formației lui Ștefan Radu.

Biletul Zilei                
Ora 19:55, St. Liege – Frankfurt, peste 1.5 goluri, cota 1.15
Ora 19:55, Lazio – Celtic, 1x, cota 1.18
Ora 22:00, Feyenoord – Young Boys, ambele marchează, cota 1.48
Cota totală: 2.01

Vezi care sunt cele mai noi promoții de pariuri din România. Intră pe Pariuri1x2.ro, vezi ce ofertă ți se potrivește și investește gratis pe pronosticul câștigător.