Biletul Zilei »» Ieri ne-am dublat investiția »» Astăzi pariem inteligent pentru un debut „verde” de săptămână!

Autor: Cristian P
Publicat: 25/01/2019 | 14:49
Biletul Zilei »» Ieri ne-am dublat investiția »» Astăzi pariem inteligent pentru un debut „verde” de săptămână!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Ne-am dublat investiția mizând pe un combo din fotbal și baschet. Am mizat pe maxim două goluri în repriza a doua a meciului Chelsea – Tottenham (1), pe succesul obținut de Real Madrid în meciul din Cupa Spaniei cu Girona (4-2) și pe victoria gazdelor în duelul din Euroliga de baschet dintre Real Madrid si Anadolu Efes (92-84).

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Bieltul Zilei vine din FA Cup, acolo unde Arsenal se va duela cu Manchester United. Cu Solskjaer pe bancă, United este într-o creștere de formă si mai mult ca sigur că vom asista la o nouă evoluție bună și pe Emirates. Nu ne complicăm și pariem simplu pe cel puțin un gol marcat de United.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei mergem în Bundesliga la partida dintre Hertha și Schalke 04. Gazdele forțează intrarea în top 6 și foarte probabil vor reuși să înscrie în poarta adversarei.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei mergem în prima ligă olandeză la duelul dintre NAC Breda și Den Hag. Nu ne complicăm și pariem acoperit pe minim un gol înscris de NAC Breda.

Biletul Zilei        

ora 21:00, NAC Breda – Den Hag, gazdele să înscrie, cota 1.25

ora 21:30, Hertha – Schalke 04, gazdele să înscrie, cota 1.34

ora 21:55, Arsenal – Manchester United, oaspeții să înscrie, cota 1.22

Cota Totală: 2.04

 

Citește și...