Biletul Zilei » Ne dublăm investiția cu un „combo” spectaculos!

Autor:
Publicat: 13/04/2020 | 11:42
Biletul Zilei » Ne dublăm investiția cu un „combo” spectaculos!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Nu ne-am dublat investiția deoarce o selecție de pe biletul nostrum a primit cota „1”, însă am făcut profit. A fost pentru a doua oară în ultimele trei zile în care am făcut profit la pariuri cu Biletul Zilei.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Am pariat pe cel puțin trei goluri la duelul din Nicaragua U20 dintre Ocotal U20 – Ferretti U20 (scor 1-2), pe minim o reușită a oaspeților în FC Minsk – BATE (scor 0-3) și pe „2 cu handicap 0” la Smolevichi – Soligors. Aceasta ultimă partidă s-a incheiat 0-0, iar selecția noastra a primit cota „1”. Astfel, chiar dacă nu ne-am dublat investiția, am reușit să facem profit, pentru a doua oară în ultimele trei zile.

Oferta de astăzi este una „subțire” motiv pentru care vom încerca un combo spectaculos de la un singur meci. Este vorba de duelul care va încheia etapa a IV-a în „Premier League” din Belarus, meci care se va disputa între Slavia Mozyr și Rukh Brest. Profităm de faptul că sunt case de pariuri care ne oferă șansa de a ne alcătui biletul la pariuri mizând pe mai multe selecții de la același meci cu care vom încerca să ne dublăm investiția.

Biletul Zilei         
Slavia Mozyr – Rukh Brest- sub 3.5 goluri
Slavia Mozyr – Rukh Brest- gazdele peste 3.5 cornere
Slavia Mozyr – Rukh Brest- oaspeții sub 5.5 cornere
Cota totală: 2.00