Biletul zilei: Nu ai voie sa ratezi aceste 3 variante! Se investeşte pe Liga 1, Serie A şi Premier League »

Publicat: 27/08/2017 | 10:08
Biletul zilei: Nu ai voie sa ratezi aceste 3 variante! Se investeşte pe Liga 1, Serie A şi Premier League »

Pronosticurile selectate pe biletul zilei de duminica, sunt în trendul consacrat.  Cautam cele mai ”safe” variante din oferta, pentru un castig final important !

 

Pe varianta de astazi am ales sa pariem pe dueluri din Premier League, Liga 1 si Serie A. Extragem un pariu pe cornere, cel puţin 4 ale oaspeţilor, in Arsenal – Liverpool. Doar în precedentele 3 întâlniri directe, toate de campionat, s-au marcat 17 goluri, acordându-se, cu generozitate, nu mai puţin de 33 de lovituri de la colţ!

In Serie A mizam pe cel putin doua modificări ale tabelei în meciul AC Milan – Cagliari. În prima rundă, milanezii s-au distrat cu Crotone, in deplasare, scor 3-0, în timp ce sarzii s-au întors învinşi de la Juventus, cu acelaşi scor.  

Pariul propus din Liga 1 are in prim plan duelul Concordia – Viitorul. Trupa lui Miriuţa va încerca să profite la maximum de prabuşirea campioanei en-titre, care nici nu a avut, de-a lungul timpului, meciuri uşoare la Chiajna. Pariem pe 1x, iar cei mai curajoşi pot încerca solistul pe X final!

Biletul zilei

18:00, Liverpool – Arsenal, Arsenal peste 3.5 cornere, cota 1.48
18:30, Concordia Chiajna – Viitorul, Concordia sau egalitate, cota 1.33
21:45, AC Milan – Cagliari, peste 1.5 goluri, cota 1.15
Cota finală: 2.26
Autor: Sabin P.
Citește și...