Biletul Zilei » Profitul vine din Suedia și Belarus!

Autor: Cristian P
Publicat: 28/03/2020 | 10:25
Biletul Zilei » Profitul vine din Suedia și Belarus!

Biletul Zilei pe care vom miza astăzi în încercarea de a ne dubla investiția la pariuri conține două selecții din fotbal.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei ne vom îndrepta atenția către un duel amical din Suedia. Este vorba de confruntarea programată între Arameisk-Syrianska – IFK Stocksund. Este un meci specific de pregătire din Suedia în care echipele pun mai mult acceptul pe ofensivă, marcându-se pe bandă rulantă. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la multe goluri și vom miza pe același tipar.

A doua și ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care se dispută astăzi în cadrul rundei a doua din acest sezon competițional al primei ligi din Belarus. Este vorba de confruntarea dintre Slavia Mozyr și BATE Borisov. Oaspeții, principalii favoriți la titlul de campioni în acest sezon, au început campionatul cu stângul cedând surprinzător pe teren propriu cu 3-1 în fața celor de la Energetik-BKU. Aflați la mare luptă cu cmapionii de la Dinamo Brest, cei de la Bate nu-și permit să piardă mult teren din startul campionatului motiv pentru care vor forța victoria.

Biletul Zilei                     
ora 14:00 Arameisk-Syrianska – IFK Stocksund- GG-cota 1.42
ora 14:00 Slavia Mozyr – BATE- 2- cota 1.42
Cota totală: 2.01

 

 

 

Citește și...