Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbal din Nicaragua!

Autor:
Publicat: 15/04/2020 | 12:06
Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbal din Nicaragua!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Astăzi vom încerca să ne dubăm investiția mizând 100% pe fotbal pe meciuri care se vor disputa imediat după miezul nopții în Nicaragua.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care are loc în Liga U20 din Nicaragua dintre Managua U20 – Jalapa U20. Gazdele au victorii pe linie pe teren propriu reușind în cele 7 partide disputate în fața propriilor fani să facă spectacol, în toate duelurile disputate acasă selecție „peste 2.5 goluri” fiind „verde”. În aeste condiții vom paria în consecință, pe minim trei goluri în meci.

A doua și ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din prima ligă din Nicaragua, Juventus Managua – Ocotal.  Gazdele sunt implicate în lupta pentru play-off, în timp ce adversara este „lanterna” campionatului. Remarcăm faptul că pe teren propriu, Juventus Managua este extrem de redutabilă, strângând 17 din totalul de 20 de puncte din acest sezon. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe victoria formației Juventus Managua.

Biletul Zilei
00:30, Managua U20 – Jalapa U20, peste 2.5 goluri, cota 1.44
02:00, Juventus Managua – Ocotal, 1, cota 1.40
Cota totală: 2.01