Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbalul din Germania și Cehia!

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 09:50
Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbalul din Germania și Cehia!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am început săptămâna pe plus chiar dacă nu ne-am dublat investiția având în vedere că meciul din darts dintre J. Smith – M. Adams s-a anulat. Selecția noastrăă a rimit astfel cota „1”, însă profitul a fost asigurat având în vedere că celelalte două selecții de pe Biletul Zilei de ieri, peste 1.5 goluri în  Dukla Praga – Jihlava (2-1) și victorie M. Adams în disputa cu K. Kay (4-2), au fost „verzi”.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Astăzi vom miza pe fotbal pe selecții din Germania și Cehia în încercarea de a ne dubla investiția.

Primele două selecții de pe Biletul Zilei vin din Bundesliga. Vom paria „1X” la Frankfurt – Freiburg și „1 cu handicap 0” la Leverkusen – Wolfsburg. În cazul în care acest duel nu va fi câștigat de gazde și se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Închidem Biletul Zilei cuun duel din prima ligă din Cehia unde Jablonec se va duela cu Zlin. Echipa gazda se află pe locul trei în clasament în timp ce adversara sa ocupă poziția a 14-a. Gazdele pleacă clar cu prima șansă la victorie în acest meci însăă noi nu ne complicăm și pariem „safe” că Jablonec va conduce la pauză sau se va impune la final.

Biletul Zilei
ora 19:00 Jablonec – Zlin- gazdele pauză sau final- cota 1.30
ora 21:30 Frankfurt – Freiburg- 1X- cota 1.26
ora 21:30 Leverkusen – Wolfsburg- „1 cu handicap 0”- cota 1.30
cota totală: 2.12