Biletul zilei: Top 3 ponturi! Fotbal din România, Turcia şi Danemarca »»

Publicat: 13/10/2017 | 09:40

Astăzi revenim la fotbal pe biletul zilei, după ce ieri am reuşit să ne dublăm încă o dată investiţia, mizând pe baschet. 

Nu am avut nicio emoţie cu pronosticurile selectate, Real Madrid câştigând la Anadolu Efes cu 88 – 74, iar Olympiakos Pireu, pe teren propriu, cu Baskonia. Pontul nostru a fost pe succesul gazdelor la 2 sau mai mult puncte diferenţă, handicap acoperit lejer de eleni: scor final 75 – 64.

Biletul zilei

Pronosticurile incluse pe biletul de astăzi vin din primele ligi ale Danemarcei  şi Turciei, dar şi din Liga 1. Dacă la disputa FC Voluntari – FCSB,  care deschide returul stagiunii regulare interne, mizam pe cel puţin o repriză câştigată de trupa lui Dică, pentru meciurile Genclerbirligi – Beşiktaş şi Sonderjyske – Midtjylland, pariul indicat este acelaşi, peste 1.5 goluri. În confruntarea din Superliga daneză, oapeţii vor căuta victoria care să-i urce pe primul loc al ierarhiei, peste Nordsjaelland. Adversarul vine doar de pe locul 11, dar de evidenţiat este faptul că Sonderjyske, în ciuda clasării mediocre, are a 5-a cea mai bună linie de atac a stagiunii.

FC Voluntari – FCSB, oaspeţii câştigă cel puţin o repriză – Cota 1.36
Sonderjyske – Midtjylland, peste 1.5 goluri – Cota 1.18
Genclerbirligi – Beşiktaş, peste 1.5 goluri – Cota 1.26
Cota finală: 2.02

Autor: Sabin P.

Recomandarea CIAO.RO