Biletul Zilei »» Trei selecții din fotbal pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 19/05/2019 | 12:38
Biletul Zilei »» Trei selecții din fotbal pentru profit!
Astăzi vom miza pe trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Cupa Elveției unde în finală Basel o va întâlni pe FC Thun. Formația lui Marcel Koller a ratat titlul și nu concepe să încheie sezonul fără trofeu câștigat. Mizăm pe victoria celor de la Basel cu handicap 0, adică selecția va primi cota 1 dacă partida se va încheia la egalitate.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din play-out-ul Ligii 1 de pe „Anghel Iordănescu” unde FC Voluntari va primi de la ora 17:00 vizita Dunării Călărași. Este un meci extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare și ne așteptăm ca gazdele să-și valorifice avantajul terenului propriu. Nun ne complicăm și pariem acoperit 1X.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din prima ligă din Turcia dintre Galatasaray și Basaksehir. Mai sunt doar două runde de disputat în prima ligă turcă, iar aceste două grupări se află in fruntea clasamentului la egalitate de puncte. Mizam pe un meci spectaculos și pariem pe cel puțin doua schimbări ale tabelei de marcaj.

Biletul Zilei        

ora 15:00, Basel – FC Thun, victorie Basel fără remiză, cota 1.25

ora 17:00, Voluntari – Dunărea Călărași, gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.30

ora 19:00, Galatasaray – Basaksehir,  peste 1.5 goluri, cota 1.25

Cota Totală: 2.03      

Citește și...