Biletul zilei: Variantele weekendului au fost câștigătoare! Vezi cum pariem astăzi »»

Autor: Sabin P.
Publicat: 16/04/2018 | 08:33

Ambele bilete propuse în weekendul abia încheiat, ne-au adus profit. Ieri am investit pe un combo extrem de simplu, format din doar 2 evenimente. ”Derby-ul capitolin” dintre Lazio și Roma s-a încheiat nedecis, scor 0-0, dar cu suficient de multe cartonașe. Am investit pe minimum 6, au fost exact 6, două dintre acestea văzute de românul Ștefan Radu, eliminat pe final de meci. Pentru confruntarea vedetă a etapei din Ligue 1, PSG – Monaco, pronosticul indicat a fost pe 2 sau mai multe goluri. Nicio emoție cu acest pariu, într-o confruntare în care parizienii și-au umilit rivala: scor final 7-1 (4-1 la pauză).

Biletul zilei

Pariurile pe goluri își fac loc și pe varianta de bilet a zilei de luni. Mizăm pe 2 sau mai multe modificări ale tabelei în duelurile Bodo Glimt – Rosenborg și West Ham – Stoke. Extrem de interesant se anunță duelul ce pune capăt rundei cu numărul 34 din Premier League. Stoke trebuie să forețeze la maximum în această deplasare, în care își joacă practic ultima șansă de menținere în eșalonul de elită al Angliei.

Pariem și pe epilogul etapei a 5-a din play-out-ul intern, ACS Poli Timișoara – FC Botoșani. Miza este imensă pentru gruparea de pe malul Begăi, ajunsă la retrogrdare, după o serie de 14 jocuri de campionat fără victorie. De partea cealaltă, botoșănenii au o altă țintă acum. Joi, în deplasare, Moruțan & compania dispută primul din cele două ”meciuri ale sezonului”. Este vorba de manșa tur cu CS ”U” Craiova din semifinalele Cupei României, încleșatare pentru care antrenorul Enache își va menaja o serie de jucători de bază. Mizăm pe timișoreni în șansă dublă.

ACS Poli Timișoara – FC Botoșani, 1x – Cota 1.26
West Ham – Stoke, peste 1.5 goluri – Cota 1.33
Bodo Glimt – Rosenborg, peste 1.5 goluri – Cota 1.22

Citește și...