Biletul Zilei » „Verde” și ieri » Astăzi țintim profitul cu darts și fotbal!

Autor: Cristian P
Publicat: 20/05/2020 | 09:40
Biletul Zilei » „Verde” și ieri » Astăzi țintim profitul cu darts și fotbal!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Ne-am dublat pentru a 9-a oară în ultimele 12 zile investiția mizând 100% pe fotbal. Astăzi vom ataca al 10-lea „verde” cu seelcții din fotbaal și darts.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Deschidem Biletul Zilei cu o selecție din darts. Ne vom îndrepta atenția către duelul dintre Ritchie Edhouse și Jose Justicia. Edhouse are clar prima șană la victorie în această partidă  și pariem în consecință.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Estonia unde vom paria pe succesul gazdelor de la Flora Talinn în confruntarea cu Tammeka Tartu.

Închidem Biletul ZIlei cu o selecție din „Premier League” unde Dinamo Brest va primi vizita celor de la BATE Borisov. E derby-ul campionatului șși chiar dacă campioana Dinamo nu trece prin cea mai bunăă perioadă, duelul rămâne deschis oricărui rezultat, știut fiind că într-un derby orice este posibil. Aflată pe primul loc vicecampioana BATE pleacă cu prima șansă la victorie în opinia bookmakerilor. Noi vom evita pariurile de tipul 1, X, 2 și vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 6 din ultimele 7 „directe”.

Biletul Zilei
ora 19:00 Dinamo Brest – BATE- peste 1.5 goluri- cota 1.28
ora 19:10 J. Justicia – R. Edhouse- R. Edhouse să câștige- cota 1.34
ora 19:30 Flora Talinn – Tammeka- Gazdele să câștige- cota 1.18
Cota totală: 2.02

 

Citește și...