Blestem incredibil in familia politistului mutilat de interlopi: de suparare, mama lui Codrut Oprea s-a imbolnavit grav

Publicat: 11/09/2013 | 00:17

Doctorii din Targoviste au fost uluiti cand s-au trezit la camera de garda, pe picioarele ei, cu mama politistului bagat in coma de un interlop, asta dupa ce femeia a suferit intr-un timp foarte scurt... 15 preinfarcturi!

Un rau nu vine niciodata singur. Cel putin nu in familia lui Codrut Oprea, subofiterul bagat in coma de interlopul George Daniel Uta, zis “Danezu”, in urma cu trei ani.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop

Niciun doctor nu a mai crezut in sansa lui la o viata normala si l-au trimis acasa, in grija familiei, care se preocupa de el ca de un copil mic. Starea lui este in continuare vegetativa, iar medicii i-au pregatit pe parinti pentru ce-i mai rau.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop

“Doctorii mi-au spus ca nu mai sunt sanse, si ca ar fi bine sa-i donez organele. Nu vreau sa fac asa, cand pot sa ma uit in ochii lui, in fiecare zi. Am acumulat datorii de mii de euro ca sa-I cumpar medicamente si sunt in stare sa fac orice ca sa-l tin in viata. Nimeni insa din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor nu vrea sa ma ajute. Nici macar cu acea derogare care ne-ar permite sa luam medicamente subventionate”, ne-a declarat tatal politistului, Adrian Oprea.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop
Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop

Ca si cum aceasta drama nu ar fi fost suficienta, familia politistului a mai fost incercata de probleme, care s-ar fi putut termina tragic.

Codrut oprea
Codrut oprea

“De suparare, dupa ce Codrut a fost bagat in coma, sotia mea nu si-a putut reveni din soc. A suferit si sufera foarte mult. Ea se ingrijeste in fiecare zi de el. Asa a ajuns la spital, iar doctorii si-au facut cruce cand au descoperit ca facuse 15 preinfarcturi!”, a explicat tatal politistului.
 

Cei care doresc sa intinda o mana de ajutor familiei politistului pot trimite un e-mail pe adresa pont@cancan.ro pentru a obtine date de contact.

(M.A)

 

Citește și...