Blestemul din familia Gabor. Cum au murit cei doi soți, departe de cele două fiice celebre ale lor

Publicat: 26/06/2020 | 16:53

Părinții Monicăi și ai Ramonei Gabor au murit fulgerător, departe de cele trei fiice ale lor. Prima dată, Veronica Bulai, mama modelelor plecate din țară, a avut parte de o moarte cumplită, în timp ce se afla într-o excursie în țară. Acum, tatăl lor, Emil Gabor, a fost ucis în propria casă de un infarct suferit din senin.

Emil Gabor s-a stins la șapte ani de la decesul îngrozitor al fostei sale soții. Veronica Bulai a încetat din viață pe 22 august după ce i-a căzut o stâncă în cap la intrarea în peștera Polovragi.

Cum a murit Emil Gabor

Emil Gabor a murit în urmă cu două zile, însă, tragica veste s-a aflat abia azi. De altfel, tot astăzi, tatăl celor două surori celebre este condus pe ultimul drum, relatează spynews.ro. Conform unor surse sigure, părintele Ramonei și al Monicăi Gabor a suferit un infarct pe 24 iunie, în timp ce se aflat în casa în care locuia împreună cu cineva.

CITEȘTE ȘI: Margherita, din nou în centul atenției! Cum a ieșit la plimbare cu maimuța de companie, la care ține enorm. FOTO

Alina Gabor, fata cea mare, a participat la ceremonia de înmormântare a tatălui ei și a avut-o alături și pe mătușa din partea acestuia. Surorile sale mai mici, Ramona și Monica Gabor, nu au putut ajunge în România din cauza restricțiilor care încă există în contextul pandemiei de coronavirus. În timp ce fata cea mică a lui Emil Gabor locuiește în Dubai, cea mijlocie este stabilită de aproape 10 ani în America. Ea stă împreună cu partenerul său de viață, Mr. Pink, și fiul acestuia într-o vilă impunătoare din Malibu, California.  Pe “fratele vitreg” al Irinei Columbeanu îl cheamă Antony.

Mama Monicăi Gabor, ucisă de o stâncă

Veronica Bulai, mama Monicai Gabor, se afla in pelerinaj la mănăstirile din Gorj când s-a întâmplat nenorocirea. După ce au vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid au facut popas la peștera cu acelasi nume, aflată la un kilometru distanță.

CITEȘTE ȘI: Daria Radionova a trecut uşor peste despărţirea de Alex Bodi! Cine e libanezul cu care se iubeşte acum, după ce a fost părăsită pentru Bianca Drăguşanu

De aici, s-au oprit sa facă poze cu stancile din afara pesterii. La un moment, o bucata de piatra grea de sapte kilograme s-a prabusit peste femeia in varsta de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare, insa din pacate medicii nu au mai putut face nimic. Pestera este celebra mai ales pentru ca drumul trece direct pe sub stanci. In acelasi timp nu este un loc amenajat in care turistii sa fie feriti de caderile de pietre si nici plase de siguranta.

CITEȘTE ȘI: Râzi cu lacrimi! Răspunsul incredibil oferit de Culiță Sterp, după ce a fost criticat că poartă costum elegant cu adidași

“Nu s-a auzit absolut nimic înainte, niciun zgomot care să ne avertizeze. Puteam să fim lovite oricare dintre noi. Nu ne vine să credem, mai ales că pe mine m-au lovit pietre de dimensiuni mai mici. Bolovanul acesta a izbit-o în plin, iar ea a căzut imediat. Este de neimaginat așa ceva, nu ne dăm seama cum s-a putut întâmpla”, a povestit la scurt timp de la tragedie una dintre turistele care o însoțea pe Veronica Bulai în excursie.