Acasă » Știri » BLITZ CANCAN: Imaginea disperarii intr-o capitala europeana!

BLITZ CANCAN: Imaginea disperarii intr-o capitala europeana!

De: Cancan 31/01/2015 | 15:57
BLITZ CANCAN: Imaginea disperarii intr-o capitala europeana!

Cancan.ro va prezinta cea mai tare imagine surprinsa prin obiectivul aparatului de fotografiat. Zilnic, fotoreporterii nostri bat orasul in lung si-n lat pentru a imortaliza, intr-o singura fotografie, instantaneul zilei. (Rubrica ingrijita de Mihai Pop)

MIERCURI (3.03.2015) Imaginea disperarii intr-o capitala europeana!

Imaginea unui om al strazii in Capitala
Imaginea unui om al strazii in Capitala

O imagine face cat o mie de cuvinte, iar poza trimisa de un cititor CANCAN.ro confirma aceasta regula. Cersetorul din imagine a apelat la un truc ca sa se fereasca de  ploaie, mai exact s-a infofolit in zdrentele cu care era imbracat. A facut asta atat de bine, incat nici macar nu iti dadeai seama ca are cap.

MARTI (24.02.2015) Icoane in rate

icoane rate

In Bucuresti, credinciosii au parte de o oferta senzationala. Daca vrei sa te rogi, nu ai timp sa mergi la biserica si nici nu ai o icoana in dotare, iti poti cumpara una…in rate! Programul este Non- Stop! 

VINERI (20.02.2015) Noua moda de tunat bolizi!

Noul model de teava de esapament
Noul model de teava de esapament

O noua moda de tunat masini a aparut in Capitala.  Un bucurestean care nu a gasit la indemana un cos de gunoi, si-a lasat sticla de bere in teava de esapament a unei masini parcate regulamentar pe strada. Imaginea surprinsa de un cititor CANCAN.ro va ajunge cu siguranta virala pe retelele de socializare.

 

JOI (19.02.2015) Numele face toti banii!

Numele face totul
Numele face totul

Se spune ca reclama este sufletul comertului, dar si numele ales pentru punctul de lucru atrage clientii. Un bijutier din Capitala a ales un nume extrem de inedit pentru afacerea sa. Imaginile trimise de un cititor CANCAN.ro, fac cat o mie de cuvinte.

LUNI (16.02.2015) Bucuresti, capitala europeana!

Bucurestiul, orasul contrastelor
Bucurestiul, orasul contrastelor

Bucurestiul socheaza la fiecare pas. Mereu gasesti ceva care sa iti atraga atentia la fiecare colt. Un cititor fidel al CANCAN.ro a surprins aceasta imagine undeva in Capitala. O femeie trecuta bine de prima tinerete cara un sac spre piata, iar un barbat butona la greu telefonul inteligent.

 

MIERCURI (11.02.2015) Ce faci cand nu ai balcon, iti construiesti un gard!

Si-a facut gard la etajul unu
Si-a facut gard la etajul unu

Este un lucru bine stiut ca romanii sunt inventivi, dar unii parca exagereaza. Un bucurestean care a ramas fara balcon la apartamentul sau, a decis sa isi faca gard in locul acestuia. Toate acestea se intampla intr-un bloc de locuinte, la primul etaj al respectivului imobilul.

MARTI (10.02.2015) Relaxare dupa cumparaturi

Batran Tramvai

Un batran din Bucuresti a mers sa-si cumpere cele necesare dintr-un centru comercial, iar dupa ce a carat cu greu pungile cu produse, barbatul s-a relaxat la o integrama, careu descifrat intre statii, in tramvaiul care il duce spre casa.

LUNI (9.02.2015) Bucuresti, orasul contrastelor!

Bucuresti, capitala europeana si oras al contrastelor
Bucuresti, capitala europeana si oras al contrastelor

Bucurestiul este un oras al contrastelor. Nu de putine ori am vazut aici cele mai tari masini, care de abia au vazut lumina la saloanele auto mondiale, dar am vazut si oameni care dorm sub cerul liber, iar din putinul lor mai hranesc si cainii maidanezi. Un cititor CANCAN.ro a surprins in zona Pipera din Capitala o imagine inedita, un bolid, care nou valora undeva la 100.000 de euro si o caruta plina de lemne.

JOI (5.2.2015) Suparati pe apa calda!

A venit sau nu a venit apa calda
A venit sau nu a venit apa calda

Un bucurestean suparat nevoie mare ca nu are apa calda, s-a apucat sa-si vopseasca balconul in semn de protest. El a pus o intrebare cat era balconul de mare: „a venit apa calda?”. Ca nu cumva sa raspunda altcineva, mai jos tot el a raspuns: „A venit, dar e rece!”. Balconul cu pricina se afla in zona Salaj din Capitala.

MIERCURI (4.02.2015) In geanta sotiei gasesti tot, chiar si o oglinda de duba!

Cand nu mai ai oglinda la masina, improvizezi!
Cand nu mai ai oglinda la masina, improvizezi!

Continutul gentii unei femei a fost mereu o enigma pentru multi barbati. Se spune ca aici gasesti tot ce ai nevoie, iar un bucurestean a gasit chiar un inlocuitor pentru oglinda de la duba din dotare. Geamul de la oglinda sa, care a fost cel mai probabil furat sau spart, l-a inlocuit imediat cu oglinda pentru machiat a sotiei sau prieteni sale, iar inventivitatea sa a starnit rasul in randul celorlalti participanti la trafic.

MARTI (3.02.2015) Reclama este sufletul comertului!

Bucurestenii sun inventivi, cu o coala A4 si o corioaca se face markenting
Bucurestenii sun inventivi, cu o coala A4 si o corioaca se face markenting

A gasit cheia succesului! Un proprietar de bar din zona Buzesti a descoperit o metoda inedita pentru a-si face reclama la afacerea sa. El a luat o coala A4 si o carioca si s-a pus pe colorat. Ce a iesit a pus in geamul casei si s-a pus pe asteptat clienti.

LUNI (2.02.2015) Ochiul Domnului ne vegheaza mereu!

Atentie! Ochiul domnului vegheaza mereu
Atentie! Ochiul domnului vegheaza mereu

O biserica din Capitala, din zona Universitatii, a fost pregatita temeinic in caz de hotii ii calca pragul. Preotii au montat in mai toate colturile camere video performante, in caz ca obiectele religioase dispar misterios. Ochiul Domnului vegheaza 24 din 24 ca cele sfinte sa ramana la locul lor.

 

DUMINICA (1.02.2015) Big Brother impotriva celor care arunca gunoiul pe strazi

imagine gunoi

Satul sa tot adune deseurile aruncate langa gardul sau, un bucurestean si-a montat o camera video pentru a-i intimida pe cei care aruncau gunoiul la coltul strazii. Dupa ce s-a tehnologizat, pe sistemul atentie la neatentie, acesta a si anuntat pe cei in cauza ca risca sa ajunga vedete fara voia lor daca nu respecta legea!

VINERI (30.01.2015) Viata este grea la marginea Bucurestiului!

Viata este grea la marginea Capitalei
Viata este grea la marginea Capitalei

Daca spui ca locuiesti in Bucuresti, toata lumea se asteapta sa ai o viata buna, masina la scara si eventual cateva milioane in conturi. Dar din nefericire pentru unii bucuresteni, in special cei de la periferia Capitalei, viata nu este asa roz. Imaginea surprinsa de un cititor CANCAN.ro si trimisa la adresa [email protected], arata conditiile de trai a bucurestenilor de la intrarea intr-o capitala europeana.

JOI (29.01.2015) Rezidentii Capitalei de la inaltime!

Zeci de porumbei s-au refugiat pe un bloc din Capitala
Zeci de porumbei s-au refugiat pe un bloc din Capitala

Porumbeii sunt fara doar si poate un simbol al libertatii, al pacii, iar Bucurestiul nu duce lipsa de asa ceva! Un bucurestean ne-a trimis o imagine cu cativa zeci de porumbei care au format o gramada ordonata pe un bloc din Capitala.

MIERCURI (28.01.2015) Iarna pe o ulita din Bucuresti!

Viata in Capitala este inca grea pentru multi bucuresteni
Viata in Capitala este inca grea pentru multi bucuresteni

Viata in Capitala Romaniei nu este tocmai un lux! Imaginea surprinsa in Bucuresti, in 2015, arata conditia sociala a multor batrani care locuiesc la oras. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, iar poza aceasta este un adevarat exemplu.

MARTI (27.01.2015) „Casa” din fata casei

La cateva sute de metri de KM 0 al Bucurestiului, un om al strazii si-a facut un adapost in usa unei case parasite. O imagine dura, din pacate o realitate cruda a unui oras in care autoritatile trec impasibile pe langa un astfel de „tablou”.

imagine om al strazii

 

LUNI (26.01.2015) Cea mai noua metoda de „ridicare” a masinii in Capitala

Cum incape o masina in alta masina
Cum incape o masina in alta masina

Romanul se dovedeste inventiv in ceea ce priveste modalitatile de a produce bani. Un cititor Cancan.ro a surprins aceasta imagine pe care a trimis-o pe binecunoscuta adresa [email protected]. Mai multi bucuresteni au reusit sa urce caroseria unui fost automobil, care, cel mai probabil, urmeaza sa fie valorificat la fier vechi, intr-o alta masina, o dacie papuc. Caroseria rasturnata incape la fix pe platforma, iar operatiunea a avut nevoie de cateva brate vanjoase pentru a fi dusa la bun sfarsit.

VINERI (23.01.2015) Pana si la pompe funebre se fac lichidari de stoc!

Un cititor CANCAN.ro ne-a trimis pe adresa redactiei, [email protected], o imagine de zile mari. O firma de pompe funebre din sectorul 5 si-a lipit un afis care atrage toate privirile. Proprietarii firmei au scris „Lichidare de stoc” pe un carton si l-au legat pe tot gardul ce inconjoara societatea.

JOI (22.01.2015) Patima pariurilor sportive nu tine cont de varsta sau sex!

Se pare ca patima pentru pariurile sportive nu tine cont de sex sau varsta
Se pare ca patima pentru pariurile sportive nu tine cont de sex sau varsta

Un viciu este un viciu pana la capat. Odata ce ai gustat din primul castig incasat de la pariurile sportive, nu mai poti da inapoi. Iar imaginea surprinsa de un cititor CANCAN.ro spune mai mult decat 1.000 de cuvinte. Doamna din fotografie,  trecuta de mult de prima tinerete, sta cuminte pe un scaun si urmareste o tragere loto sau o cursa de cai.

MIERCURI (21.01.2015) O zi obisnuita in Capitala!

Accidentul de la Piata Unirii a blocat traficul la o ora de varf
Accidentul de la Piata Unirii a blocat traficul la o ora de varf

Traficul in Capitala tarii este mereu o bataie de cap, mai ales la orele de varf. Cum Bucurestiul este un oras al vitezei, mereu ne grabim undeva, iar cand facem asta suntem predestinati in a face greseli. Uneori neatentia ne poate costa scump, cum s-a intamplat si bucuresteanului din imagine, care din graba a comis un accident rutier.

MARTI (20.01.2015) In Bucuresti se cumpara tablouri… pictate!

In Bucuresti se cumpara tablouri... pictate
In Bucuresti se cumpara tablouri… pictate

In Bucuresti, Capitala Romaniei, a ajuns sa nu te mai surprinda nimic. Daca ai timp sa ridici capul din pamant si citesti cu atentie anunturile din vitrinele magazinelor ai garantat o portie gratis de ras. Un magazin de antichitazi a pus in geam un anunt cat se poate de ciudat. Mai exact, reprezentantii acestuia cumpara tablouri… pictate!

LUNI (19.01.2015) Mai multi pescari din capitala in pericol de moarte!

Mai multi pescari se aflau la pescuit pe lacul Colentina
Mai multi pescari se aflau la pescuit pe lacul Colentina

Nici nu a dat bine soarele pe cerul Capitalei ca mai multi pescari si-au luat sculele pe care le aveau la indemana si au plecat la pescuit. Ei nu au realizat ca soarele a fost astazi destul de puternic si a topit usor, usor gheata, iar acestia erau in pericol sa cada in apa extrem de rece si riscau sa faca hipotermie. Din fericire, peripetia lor s-a terminat fara incidente neplacute.

DUMINICA (18.01.2015) Romanii nu renunta la gratare nici cand afara e ger de crapa pietrele!

blitz cancan gratar

Este un lucru bine stiut ca romanii sunt avizi dupa gratare. Asa ca temperatura de afara nu a fost niciodata un impediment, nici chiar cand termometrele aratau mai multe grade sub punctul de inghet. Bucuresteanul din imagine s-a gandit ca duminica este ziua lasata de Dumnezeu pentru gratar, asa ca barbatul si-a luat ustensilele si s-a dus pe marginea Deltei Vacaresti si a incins gratarul.

VINERI (16.01.2015) In Bucuresti a iesit soarele! Nu si pe strada lor!

Romania, Bucuresti, Chitila, Uniunea Europeana! O familie care locuieste intr-un depozit dezafectat, situat intre liniile de tren ale triajului CFR, isi usuca hainele la soare. Razele care au scaldat ieri Capitala par a fi singurul lucru frumos din acest cadru, unul parca rupt din imaginile de la Prypiat, orasul fantoma de langa Cernobil.

Blitz Cancan

JOI (15.01.2015) Imagine inedita de la comemorarea poetului Mihai Eminescu

Au trecut 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu si iata ca viata si moartea sa raman in continuare un mister. Mihai Eminescu s-a nascut pe 15 ianuarie 1850, in localitatea Ipotesti din judetul Botosani. Desi s-a remarcat ca poet, Eminescu a fost si prozator si jurnalist roman, iar in literatura romana este considerat drept “cel mai mare autor de poeme al neamului”.
Marele poet nu a fost uitat de romani, iar ca in fiecare an, la statuia lui Mihai Eminescu din fata Ateneului Roman s-au strans zeci de persoane, cu flori, coroane si bineinteles carti de poezii. Cativa oameni au inceput sa recite si poezii, spre deliciul trecatorilor.

MIERCURI (14.01.2015) Pensionar, campion la reciclarea selectiva

Pensionarul din imagine dovedeste grija sa pentru mediu
Pensionarul din imagine dovedeste grija sa pentru mediu

Pensionarii dovedesc inca o data ca sunt cei printre cei mai buni cetateni, care nu au nici o problema in a respecta regulile. Daca persoanele in varsta sunt primele la ghiseu, la inceput de an pentru achitarea impozitelor, iata ca pensionarii sunt si cei mai “conformisti” locuitori. Pensionarul din aceasta imagine da un exemplu pentru reciclare selectiva: a venit cu deseuri in sacosa, pe care le pune cu grija, fiecare in containerul corespunzator. 

 MARTI (13.02.2015) Drumul brazilor de Craciun

“Dorel”, paznicul brazilor folositi si abandonati
“Dorel”, paznicul brazilor folositi si abandonati

Asa cum cere traditia, romanii au renuntat la bradul de Craciun pana in sarbatoarea de Sf. Ioan, iar mii de pomi au ajuns pe strazi, in apropierea ghenelor de gunoi sau pur si simplu pe trotuare, dupa gradul de civilizatie al cumparatorilor. Pomii de Craciun sunt colectati de firmele de salubrizare separat, pentru a fi folosita mai departe materia prima lemnoasa. “Dorel”, care a ajutat la incarcatul brazilor de la gunoi in camion, nu si-a mai gasit loc pe bancheta, astfel ca a ajuns langa “deseurile” colectate!

 Daca ai reusit sa realizezi o fotografie care sa transmita un mesaj pentru cititorii Cancan.ro, trimite-o pe adresa [email protected]. Cele mai bune instantanee ale zilei vor fi publicate in aceasta rubrica.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut Prințesa de Wales în această perioadă grea
Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele. Mihaela Bilic o recomandă, o poți mânca în loc de carne
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele....
×