Acasă » Știri » BLITZ CANCAN: In Bucuresti, oamenii si animalele lor suporta cu greu temperaturile ridicate!

BLITZ CANCAN: In Bucuresti, oamenii si animalele lor suporta cu greu temperaturile ridicate!

De: Cancan 27/07/2015 | 19:22
BLITZ CANCAN: In Bucuresti, oamenii si animalele lor suporta cu greu temperaturile ridicate!
blitz CANCAN

Cancan.ro va prezinta cea mai tare imagine surprinsa prin obiectivul aparatului de fotografiat. Zilnic, fotoreporterii nostri bat orasul in lung si-n lat pentru a imortaliza, intr-o singura fotografie, instantaneul zilei. (Rubrica ingrijita de Mihai Pop)

Luni (27.07.2015) Canicula este resimtita la orice colt din Bucuresti

batrana caine bucuresti

Pe o vreme in care se spune ca nu ai putea da niciun un caine afara din casa, o batrana aflata la un colt de strada din centul Capitalei are grija de prietenul ei patruped. „Cainele” rezista cu greu la temperaturile caniculare inregistrate la orele pranzului, in timp ce femeia pare ca iplora Divinitatea pentru o pala de aer.

Miercuri (8.07.2015) Asa reclama numai la Bacau poti sa gasesti!

blitz restaurant

Un proprietar de restaurant din Bacau a reusit sa atraga atentia tuturor trecatorilor si soferilor. Localul sau, „restaurantul Latin”, ofera „savoarea mancarurilor chinezesti la tine acasa”.  Pe langa faptul ca nu se potriveste de loc numele „bufetului” cu preparatele, nici livrarile la domiciliu nu au ce sa caute la un restaurant.

MARTI (30.06.2015) A reusit sa sperie toti trecatorii cu un caine de „paza”!

Ca sa induca in eroare trecatorii, un bucurestean a pus in gard un caine de plus
Ca sa induca in eroare trecatorii, un bucurestean a pus in gard un caine de plus

Inventivitatea romanilor nu are margini, dar un bucurestean a reusit sa uimeasca toti trecatorii care au trecut prin fata gardului sau. El a pus in „poarta”, un caine de plus, iar daca nu te uiti atent, poti sa juri ca in gardul, care tine loc de poarta, sta un caine care sta sa sara sa te muste.

MARTI (2.06.2015) De sport  te poti apuca la orice varsta!

Te poti apuca de sport la orice varsta
Te poti apuca de sport la orice varsta

Miscarea este benifica pentru organism, iar varsta la care te poti apuca nu are limita. O imagine a ajuns virala pe retele de socializare, iar „vedeta” este un batranel simpatic care se da cu rolele pe o strada din Capitala.

MIERCURI (27.05.2015) Atentie! Un copac a crescut in mijlocul trotuarului!

Muncitorii au inclus copacul in lucrarea facuta
Muncitorii au inclus copacul in lucrarea facuta

Lucrarile de mantuiala in Romania se vad la orice pas, dar aceasta intrece orice imaginatie. Totul se intampla pe un trotuar din Capitala, care a fost acoperit cel mai probabil din cauza unor lucrari, unde muncitorii au inclus in lucrare si un copac.

LUNI (25.05. 2015) Mana itinsa care spune o poveste…merita pusa la munca

„Mana intinsa care nu spune o poveste nu merita pomana”. Replica lui Gheorghe Dinica din filmul Filantropica pare ca le-a dat idei multora dintre cersetorii din Capitala. Domnul din imaginea alaturata a bagat bine la cap si a crosetat o poveste rupta din numerele de magie. O mana scoasa prin gard ca intr-un efect a la Houdini, cealalta ascunsa la spate, plus o zona cu vad pentru mila, par a fi ingredientele perfecte pentru o reteta financiara care sa te scuteasca de rigorile cartii de munca.

cersetor bucuresti

 

JOI (21.05.2015) Femeia aflata intre doua lumi

O femeie din Bucuresti ameninta ca se sinucide. Aflata pe un bloc din imediata apropiere a Bisericii Albe, aceasta sta acoperisul imobilului, la inaltimea turlei lacasului de cult.

femeie biserica

 

LUNI (18.05.2015) Dorel este precum cafeaua. 3 in 1

O lucrare de mare angajament desfasurata in Capitala are nevoie de trei muncitori. Pe sitemul: unu’ la cazma, doi cu privirea, acestia par sa fie garantia lucrului bine facut! Bine facut si intr-un timp record!

Dorel Bucuresti

VINERI (8.05.2015) Uscator automat, hidramat

Un bucurestean a oferit imaginea zilei in traficul aglomerat al Capitalei. Astfel, acesta si-a pus pantofii pe bord, toata operatiunea avand rol de uscare automata. Uscare automata pe masina hidramata! 

Pantofi la uscat

JOI (7.05.2015) OZN-uri pe cer, in Bucuresti 🙂

Furtuna care a avut loc astazi in Bucuresti a lasat in urma ei un peisaj … captivant. Fotograful CANCAN.RO a surprins un nor cu o forma atipica, asemanator cu o nava spatiala.

Cel mai frumos nor
Cel mai frumos nor

LUNI (4.05.2015) Cel mai „ECO” sofer

Fotograful Cancan.ro l-a prins in fapt pe cel mai
Fotograful Cancan.ro l-a prins in fapt pe cel mai „eco” sofer

Va imaginati ca transportul de legume si alte verdeturi de sezon se face cu masini speciale, iar marfa este aranjata cu atentie in ladite? Ei bine, in Romania nu este deloc asa. Un negustor din Giurgiu a venit in Bucuresti cu masina personala plina ochi cu salata. Soferii din trafic au zambit cand l-au vazut.  

MIERCURI (22.04.2015) Un afacerist a gasit cheia succesului!

O vulcanizare si-a diversificat serviciile
O vulcanizare si-a diversificat serviciile

Un afacerist din Capitala a gasit cheia succesului. Mai exact, el a descoperit ca daca isi diversifica oferta va avea mai multi clienti. Asa ca de la vulcanizare, bucuresteanul a inceput sa inchirieze camere, ca mai apoi sa vanda cereale, pasari si porci.

JOI (2.04.2015) Anunt inedit intr-un spital din Capitala!

1

O data cu venirea caldurii, in Capitala fiind inregistrate temperaturi de pana la 17 grade, bucurestenii au inceput sa se dezmorteasca. Exeplu l-au dat doi pensionari, care, fericiti de venirea primaverii, au iesit in fata curtii pentru o partida de sah.
 

 

JOI (30.03.2015) Anunt inedit intr-un spital din Capitala!

Un anunt inedit
Un anunt inedit

La spital nimeni nu ajunge de placere, iar falsele ghicitoare se folosesc din plin de naivitatea oamenilor aflati la ananghie. Intr-un spital din Capiatala a aparut un anunt incredibil, in care personalul spitalului avertizeaza bucurestenii sa aiba grija la vrajitoarele care isi fac veacul prin unitatea medicala.

 

MIERCURI (25.03.2015) S-a saturat pana la refuz de reclame!

Un bucurestean care nu mai vrea sa auda de reclama
Un bucurestean care nu mai vrea sa auda de reclama

Un bucurestean s-a saturat pana peste cap de reclamele din cutia de scrisori. Solutia gasita de el sa opreasca avalansa de flyere starneste acum rasul tuturor persoanelor care trec prin fata portii sale. El a inscriptionat pe o bucata de plastic : „Fara Reclame”, pe care, ulterior, a lipit-o pe cutia de scrisori.

MARTI (24.03.2015) Incarca-ti masina la priza de la strada

o Tesla costa peste 100.000 de euro
o Tesla costa peste 100.000 de euro

Putini sunt cei care stiu ca si in Bucuresti au fost deja instalate cuplaje de incarcare stradale pentru masinile electrice. Azi, in fata unui local din nordul Capitalei, o bijuterie Tesla Model S isi astepta „cuminte” la incarcat proprietarul care a platit pentru ea mai bine de 100.000 de euro.

LUNI (23.03.2015) Casca ochii la semnele de circulatie!

Atentie la semnele de circulatie
Atentie la semnele de circulatie

Artistii urbani din Capitala ataca din nou. Cum nu era suficient sa vedem pe toate gardurile de beton sau pe peretii caselor desene sau „scrieri” pline de intelepciune, acum semnele de circulatie au ajuns sa fie luate in vizor de pustanii inarmati cu markere.  La sensul giratoriu de la un mall din nordul Capitalei, pe un semn cu „cedeaza trecerea” cineva a scris „casca ochii!”.

VINERI (20.03.2015) Eclipsa de soare vazuta prin obiectivul aparatului foto!

Eclipsa de vineri surprinsa de fotograful Mihai Pop
Eclipsa de vineri surprinsa de fotograful Mihai Pop

O eclipsa partiala de Soare, in timpul careia Luna va acoperi peste jumatate din discul astrului, va putea fi observata si din Bucuresti, vineri, intre orele 10.48 si 13.04. Eclipsa va fi vizibila din toata Romania, momentul sau de maxima intensitate urmand sa fie inregistrat la ora 11.56.

JOI (19.03.2015) Un nou tip de colectare selectiva a deseurilor!

Imaginea disperarii in Bucuresti
Imaginea disperarii in Bucuresti

In Capitala a aparut de ceva vreme un nou tip de colectare selectiva! Mai exact, vorbim de persoanele care umbla prin tomberoanele de gunoi si strang toate obiectele care pot fi valorificate. La mare cautare sunt pet-urile si dozele de aluminiu, care sunt aur pentru cautatorii prin gunoaie.

MARTI (17.03.2015) Curtea cu aer conditionat!

Un anunt haios pe o poarta din Capitala
Un anunt haios pe o poarta din Capitala

Se spune ca romanii sunt inventivi, lucru cat se poate de adevarat, dar pe langa asta suntem si plin de amuzament. Un bucurestean cu inspiratie a pus un semn pe poarta de la intrarea in curte, care probabil era „uitata” destul de des deschisa, „Inchide poarta! Aer Conditionat!”.

LUNI (16.03.2015) Cainele cu ochi de om!

Cainele cu ochi de om
Cainele cu ochi de om

Cel mai bun prieten al omului, cainele, este mereu prezent pe strazile Capitalei. In Imagine, surprinsa de un bucurestean, putem vedea un maidanez ai carui ochi te surprind pur si simplu. Parca poti vedea in privirea sa disperarea si nevoia de a gasi un camin plin de dragoste.

 

VINERI (13.03.2015) Cand locuiesti pe strada, orice adapost este „acasa”

Cand locuiesti pe strazi, orice adapost e considerat
Cand locuiesti pe strazi, orice adapost e considerat „acasa”

Bucurestiul este plin de oameni ai strazii, car dorm pe unde apuca. Fie ca este vorba de bancile din parcuri sau cabinele telefonice abandonate, acestia spun „acasa” la orice paravan care opreste stropii de ploaie sa le curga pe fata. 

JOI (12.03.2015) Comoara de la Muzeul Satului!

Comoara de la Muzeul Satului!
Comoara de la Muzeul Satului!

Muzeul Satului din Capitala ascunde un adevarat tezaur. Aici putem vedea case vechi de sute de ani, mobila de colectie, dar gasim si doua masinute cu pedale din era comunista, model Moskvici. Cu siguranta nostalgicii care s-au bucurat de un asemenea ”bolid” in tineretea lor se vor bucura sa revada aceasta jucarie atat de populara inainte de 1990.

 

Vezi toate fotografiile din arhiva rubricii Blitz CANCAN!

 

Daca ai reusit sa realizezi o fotografie care sa transmita un mesaj pentru cititorii Cancan.ro, trimite-o pe adresa [email protected]. Cele mai bune instantanee ale zilei vor fi publicate in aceasta rubrica.

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...