Blocat de COVID-19, Săndoi a bătut Dinamo de acasă: „Am pregătit meciul pe WatsApp!”

Publicat: 01/09/2020 | 08:51
Blocat de COVID-19, Săndoi a bătut Dinamo de acasă: „Am pregătit meciul pe WatsApp!”

Depistat pozitiv cu COVID-19, Emil Săndoi nu a putut să-și conducă de pe bancă echipa la victoria pe care Chindia a obținut-o cu Dinamo în ultimul meci programat în runda a doua a Ligii 1, scor 1-0.

Trei jucători şi patru membri ai staff-ului tehnic de la Chindia sunt infectaţi cu COVID-19, astfel că la meciul cu Dinamo rolul de principal i-a revenit lui Valentin Năstase.

După joc, Emil Săndoi a afirmat că a țintu legătura cu echipa prin video WatsApp dar și prin telefon.

„Sunt ok cu sănătatea, mă simt bine, sper să fie așa și de acum încolo. E meritul jucătorilor. Am comunicat prin video WhatsApp, dar și la telefon. Chiar aveam nevoie de un rezultat bun. Aproape toți jucătorii sunt până în 23-24 de ani. Andrei Șerban a arătat o demonstrație de tehnică, noi îl știm bine. Am avut numai jucători tineri pe bancă, sub 21 de ani, iar Liviu Mihai vrea să plece în Moldova. N-am vrut să riscăm pe final de partidă! Eram convins că și ceilalți jucători pot să ducă acest ritm, iar schimbările le-am făcut ca să mai treacă timpul. Două zile nu s-au antrenat deloc, au respectat tot ce am stabilit. Am făcut foarte puține greșeli, Dinamo a avut o singură ocazie clară. E un rezultat meritat, care a reflectat ceea ce s-a întâmplat pe teren. Am dominat 60 de minute și la Iași, dar din păcate nu am reușit să înscriem. Aș vrea să subliniez meritul lui Hagi în promovarea jucătorilor tineri. Am adus trei jucători cu mari perspective, care și-au pus amprenta pe joc”, a declarat Emil Săndoi.

Pentru Chindia aceasta este prima victorie a sezonului după eșecul din prima rundă din Copou, scor 1-0. De partea cealaltă Dinamo rămâne cu punctual cucerit în prima rundă pe „Național Arena” cu FC Hermannstadt, scor 1-1.

Rezultate etapa a doua Liga 1

Gaz Metan Mediaș – FC Argeș 2-0
UTA Arad – FC Voluntari 0-0
FC Hermannstadt – Academica Clinceni 2-2
CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0
FC Botoșani – Politehnica Iași 4-0
Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 2-0
FCSB – Viitorul 3-0
Chindia Târgoviște – Dinamo București 1-0