Bodyguardul ducesei Meghan Markle și-a demisia după nici 6 luni! Cum i s-a umplut paharul

Publicat: 13/01/2019 | 19:06

Vorbim despre un ofițer de top din cadrul Poliției care a decis să se retragă din această poziție pentru că s-a simțit depășit de situație. Asta în condițiile în care ducesa și-ar dori să fie și mai populară printre oameni, iar asta implică foarte multe riscuri. 

Acesta a fost prima femeie care a avut un rol atât de important în menținerea siguranței membrilor familiei regale, scrie Daily Mail. Ofițerul a jucat un rol important în a o scoate pe Meghan dintr-o piață aglomerată din Fiji, atunci când a apărut o problemă de securitate.

Acum, după mai puțin de șase luni în postul de bodyguard al ducesei, a anunțat că demisionează din Scotland Yard. Demisia vine după plecarea recentă a asistentei personale a lui Meghan, Melissa Touabti, și pe fondul speculațiilor că secretara privată a ducesei, Samantha Cohen, va pleca în curând după 17 ani de lucru pentru familia regală. Numele polițistei care a asigurat paza lui Meghan Markle nu a fost făcut public.

Surse apropiate cuplului regal spun că deși nu a avut conflicte cu ducesa, a luat această decizie deoarece a fost foarte greu pentru ea și echipa de agenți de protecție să asigure siguranța soției prințului Harry în condițiile în care aceasta vrea să fie văzută ca ”o persoană din popor”.

Spre deosebire de cineva care a crescut în Familia Regală și a fost obișnuit să aibă o protecție strânsă de la o vârstă fragedă, pentru Meghan poate fi dificil acest statut. Chiar dacă înainte era o actriță celebră, putea să facă tot ce dorea și să se miște liber. Dar în actuala ei poziție, nu poate pleca nicăieri fără echipa ei de pază și protecție și acest lucru pune o presiune masivă pentru o persoană ca ea”, a declarat sursa. P

Citește și...